[ pringles80 @ 05.10.2005. 17:54 ] @
Evo radio sam neko bezvezno merenje signala cisto da vidim kakva je stvar, ako moze neko da mi malo protumaci ovu grafiku bilo bi lepo :) Oprema: D-Link DWL-510 PCI 802.11b (Pakom) Antena NST12Al 2.4GHz - 12dBi (ona mala slatka iz NST.Wireless) Jumper kabl SMA Plug Reverse Polarity / N Plug (JB 200), 20cm (Geneko) Antenski kabl HDF400 N-Jack/N-Plug duzine 10m (Geneko) AP : Tehnicom-Hit Cisco AP udaljen 200m opticka vidljivost: pa manje vise, ima lisce sa jednog drveta, pa mozda i jedna zgrada, bez zgrade se moze ali to je prostor od oko 50m izmedju dve prepreke udaljene 80m od kuce, bice tesko :) Evo citanje iz Stumblera, naravo u toku merenja bilo je raznih preusmeravanja, ovo na kraju meni izgleda najbolje, ali takodje me zanimaju ove rupice recimo kad nije uhvatio signal, da li ce tu biti problema kad se zakacim na provajder. Naravno reci te mi takodje ako sam mozda promasio antenu za moje uslove, mozda sam trebao nesto drugo? ![]() Hvala :) [Ovu poruku je menjao pringles80 dana 05.10.2005. u 18:55 GMT+1] |