[ Nikola Nikic @ 07.10.2005. 10:03 ] @
| Particija C na kojoj su mi Windowsi je svega 2 Gb. Na drugoj particiji imam mjesta ko u priči. Pošto mi na sistemskoj particiji nedostaje mjesta, ne mogu da instaliram programe koje bi htio.
Imam Partition Magic na particiji D.
Unaprijed hvala.
|
[ JOJO847 @ 07.10.2005. 12:28 ] @
Pa lijepo, kad vec imas Partition Magic, sta pitas? :) Uzmi sa D:\ koliko ti vec treba za taj C:\ i prica rijesena. Samo pazi, sve takvo sto radis na zivo ima svoj rizik. Zato za one vazne stvari, napravis backup.
[ VRKY @ 07.10.2005. 13:03 ] @
Pročisti malo tu C particiju, Isključi System Restore, Hibernate i naravno koristi programe poput CleanCenter itd.
[ ironman @ 07.10.2005. 13:10 ] @
Citat:
VRKY: Pročisti malo tu C particiju, Isključi System Restore, Hibernate i naravno koristi programe poput CleanCenter itd.
Mozes i u Recycle Bin da smanjis % diska koji zauzima.
[ zerocool_amx @ 07.10.2005. 14:42 ] @
Citat:
JOJO847: Pa lijepo, kad vec imas Partition Magic, sta pitas? :) Uzmi sa D:\ koliko ti vec treba za taj C:\ i prica rijesena. Samo pazi, sve takvo sto radis na zivo ima svoj rizik. Zato za one vazne stvari, napravis backup.
Tacno tako.
[ Nikola Nikic @ 10.10.2005. 15:26 ] @
Pokusao sam sa Partition Magicom, i to i Resize, i Redistribute free space, stisnem "Apply changes", onda se masina resetira, i ja pomislim- super, ali, ne, sve ostane isto.
Jel ima neka caka zbog cega mi PMagic ne zeli povecati sistemsku particiju?
[ Dr.sima @ 11.10.2005. 12:43 ] @
Prvo smanji velicinu particije D ali tako da prosdtor ostane na pocetku particije (imas medju opcijama), onda restartuj racunar sacekaj da odradi ponovo pokreni pmagic i povecaj particiju C. Moze da se desi da ti PM napravi problem zato sto je c primarna particija a D logicka, ako do toga dodje samo od tog praznog prostora napravi novu primarnu (privremenu particiju) i odma je obrisi pa onda prosiri C!
[ Nikola Nikic @ 13.10.2005. 21:15 ] @
Hvala Dr. Simo!
[ lord Vader @ 14.10.2005. 08:57 ] @
I premesti pagefile sa sistemske particije na neku drugu.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.