[ Maximuss_27 @ 08.10.2005. 22:05 ] @
Imam problem sa drajverima (verovatno) na asus a7v333c ploci.
Stvar je u tome sto USB 2.0 jednostavno ne daje znake zivota, dok USB 1.1 radi kao zmaj. Imam nakacen i hub sa game port-om i 2x USB 2.0 na kome radi gameport, ali USB nanjemu, i na ploci je jednostavno muerte. Probao sam jumpere na ploci, ali su preko nje USB-ovi enableovani, ceprkao sam po BIOS - u , ali opet nista. Imam drajvere za USB 2.0 HUB koje sam dobio uz plocu posto nigde nisam uspeo da nadjem nesto svezije, ali sa njima ovo - ne radi, bios je updateovan, skoro, pre jedno godinu dana, nishta revolucionarno nisam dobio, a video sam da imaju nove verzije na netu, evo sad mi pade na pamet i to da probam....
Elem, ako je iko imao slican problem, ili zna shta je u pitanju, pomozite, ne mogu stalno da cupam kablove sa USB-a (koji je inace 1.1), teshko je u ovim everything_on_USB_vremenima izdrzati sa dva USB polupraistorijska porta.....
[ Miroslav Cvejić @ 09.10.2005. 07:33 ] @
Imaš li ti SP1/2 instaliran?
[ JOJO847 @ 09.10.2005. 12:43 ] @
Cini mi se da nisi dobro postavio drivere za plocu. odi u device manager, pa usb root hub i tamo ponovo stavi drivere s cd-a od ploce
[ vindic8or @ 09.10.2005. 12:57 ] @
da li su ti ikada radili ti portovi?

postoji sansa da si ih sprzio statickim elektricitetom pri hot-pluggingu.
[ Maximuss_27 @ 10.10.2005. 16:46 ] @
Imam Win sa SP2,
Probao sam sa reinstaliranjem drivera, pa i Windows-a, a portove sam probao da koristim tek skoro zato sto nisam imao potrebe, jer su mi uredjaji koji su mi trebali bili USB 1.1