[ bootmaster @ 14.10.2005. 20:44 ] @
| Pozdrav!
Uplatio bih adsl kod Sezama, basic paket 1.5 GB protoka, pa me zanima da li je to dovoljno za surf, mail i chat za mesec dana. Sto se surfa tice, u pitanju je posecimanjue forum, citanje vesti, znaci prosek. Pitanje je znaci za surf, bez downloada, posto nikada nisam obracao paznju na ostvaren protok. Svaki dinar mi je bitan, pa mi se ne placa flat ako sa ovim paketom mogu da surfujem mesec dana.
Thanks! |
[ NenadS @ 15.10.2005. 16:50 ] @
Mozda ce ti biti dovoljno ali ja se ne bih gura u tih 1500mb za mesec... posto preko dialup-a napravim vise :)
[ djricky @ 15.10.2005. 17:00 ] @
meni licno, surf pojede oko 1GB mesecno... tako da bih se ja uklopio, a verovatno i ti...
a kolega odozgo koji "pojede" vise od 1.5 GB mesecno na dial-up-u, sigurno surfuje manje od tebe

[ Mister Big Time @ 15.10.2005. 17:39 ] @
Licno ne volim ta ogranicenja.... vraca mi se kosmar sa satima na dial up-u '99.
Pa uzmi jedan mesec pa vidi koliko ces da potrosis.. niko precizno ne moze da ti kaze, ali vodi racuna da kada imas veliku brzinu lako se zaboravis pa otvaras i flash sajtove od po par MB-a cisto iz dosade... a svi oni jedu protok.
[Ovu poruku je menjao Mister Big Time dana 15.10.2005. u 18:40 GMT+1]
[ bootmaster @ 15.10.2005. 22:10 ] @
Sto se flasha tice to je iskljuceno kod mene :)
Povecavanjem kesa browsera i paznjim bi to trebalo da bude dovoljno. Cisto su me zanimala iskustva drugih, posto nemam puno novca, a brz net mi treba, makar za surf i im
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.