[ Vladica Savić @ 15.10.2005. 10:25 ] @
Pozdrav ljudi, imam veliki problem... ![]() Dakle, imam u kompjuteru neki virus po imenu Gedza, pokusao sam da ga se oslobodim pomocu Avasta, Nortona, Kasperskog i Nod-a, ali nijedan od njih ga cak i ne detektuje sem Nod-a >koji je uspeo da izbrise oko 1.5 Gb nekih Vbs fajlova koji je ovaj napravio< iako imam relativno nove definicije za ove programe... Pronasao sam fajl Gedzac.vbs u System32 direktorijumu, pokusao da ga izbrisem rucno, ali kada ponovo ukljucim racunar on je i dalje tu i nastavlja da inficira Html fajlove, da kopira neke Vbs fajlove i da mi jede memoriju... ![]() Gledao sam i u System Configuration Utility pod Services i Startup ali ne mogu da pronadjen nista sumljivo... Da pomenem i to da kada pokrenem TaskManager u procesima imam i neki WScript.Exe koji mi poprilicno iskoriscava procesor, koji mi je takodje dosta sumljiv... ![]() Sta da radim, sta jos da proverim da se resim ove napasti? Samo da napomenem da formatiranje diska ne dolazi u obzir... ![]() ![]() Pozdrav-Vl@d@ ![]() |