[ mixkima @ 17.10.2005. 11:39 ] @
| Na W2K Advanced serveru postoje administartor (Terminal) i korisnici (koji su pokriveni ultra VNC).
Problem je u tome, kada pokusham da se konektujem sa VNC na ekran za logovanje dobijam crni ekran.
Probao sam sa verzijam VNC 1.0.0 i 1.1.1, ishao na njihov forum, preistalirao.....
Pa, ako neko ima iskustava sa tim problemom neka pomaze.
|
[ Cyberghost @ 17.10.2005. 15:22 ] @
Meni se nesto slicno desilo juce. Naime korisit VNC za komunikaciju kuca-posao preko wireless-a i to radi odlicno, ali juce mi se desilo da na jednom od racunara na poslu vidim samo crn ekran ! Kada sam jutros dosao na posao ta masina je radila sasvim normalno kao i ostale na koje sam se kacio, tako da mi je nejasno zasto se to desilo! Koristim Remote Administrator koji mi do sada nije zadavao nikakve probleme a i cini mi se je bar po meni bolji od VNC-a.
[ Dubrovcanin @ 25.09.2007. 11:32 ] @
mislim da se radi o tome da se na drugoj strani (na koju se spajate) otvorio prozor koji pita dali zelite odobriti dolazecu komenkciju... i tek kada se odobri onda se brise crni ekran i pojavi se slika.
Da bi se to rjesilo potrebno je u postavkama REMOTE DESKTOP na strani na kojoj se spajate dignuti kvacicu na ASK FOR YOUR CONFIRMATION..
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.