[ zdravko vas 5051 @ 17.10.2005. 21:26 ] @
Nisam tacno siguran da je tema na pravom mestu ali mozda ce vec neko odgovoriti .

Pitanje je kako i u kom programu otvoriti CS File ....

Pozdrav Zdravko Novi Sad .
[ NrmMyth @ 18.10.2005. 19:23 ] @
Ako je to to onda se radi o C# source fajlu.
Mozes ga pregledati sa bilo kakvim textualnim preglednicima.
[ zdravko vas 5051 @ 18.10.2005. 20:17 ] @
Mozda jos malo detaljnije , jer nisam naveo sve ono sto bi vam mozda pomoglo ... u pitanju je cenovnik auto delova jedne Auto Kuce .... i koliko sam ja vec pre dobijanja istog saznao ...... rekose mi da je zasticen ..... meni licno nije uopste bitan ali u Auto Kuci gde radim mi je jedna od obaveza sve moguce radnje na kompjuterima bilo da su to PC. ili oni za dijagnostiku vozila ... narocito ako neki od PC.a zapne nekome u radu .... pored posla vezanog za otklanjanje kvarova na vozilima u garantnom ili vangarantnom roku .... pripalo mi je i kao jedna od obaveza i ovako nesto .... ono sto NrmMyth navodis da se moze otvoriti u bilo kom textualnom delu ..... ne moze ... neide ...... nece ......

Vec sam ovako nesto slicno dobijao i resavano je bez vecih problema ... ali ovo mi neide ..... a i da pojasnim nekad nam cenovnici stignu jednostavno u excelu ili wordu .... a evo zadnji je opet dosao E-mailom . Verovatno je na neki nacin zasticen jer kazem vec sam imao takvih slucajeva ...... Otkako je u SCG. usao Porsche system ... svi cete pomosliti da bi to sve trebalo da funkcionise bolje nego ikad ali eto ..... umesto da se sam posao pojednostavi ... oni ga iskomplikovase bas onako posteno ... ni drzavne tajne se izgleda ne cuvaju tako kao jedan cenovnik rezervnih delova . Pored svega oni u SCG. i nemaju konkurenciju .


Pozdrav Zdravko Novi Sad ..
[ NrmMyth @ 19.10.2005. 18:13 ] @
???
Nebih ti nista vise znao reci ni uza sve te dodatne informacije.
Zao mi je....
[ zdravko vas 5051 @ 19.10.2005. 19:05 ] @
Posto se brzo zivi i radi ....... dobili smo strucnu pomoc od importera ... ipak su za nas jos uvek nedostaci ..... ADSL.a .... dosta velika kocnica u samom poslu kojim se bavimo .
Proce jos dosta vremena da koliko toliko pocnemo da funkcionisemo kao sto je to praksa u svetu ......

Hvala ....... Pozdrav Zdravko Novi Sad .
[ dejanikus @ 21.06.2006. 18:27 ] @


Hvala ti uspelo je