[ NatasaBG @ 24.10.2005. 09:29 ] @
Imam problem sa zvukom i nadam se da neko od vas može da mi pomogne. Ne mogu da puštam muziku. Zvučnici su uključeni, rade, to sam prvo proverila. Nije ni do programa. Prvo sam muziku puštala preko Windows Media Playera, pa sam onda instalirala i Winamp, ali ne rade ni jedan ni drugi. Probala sam i da reinstaliram drajver, međutim kad sam restartovala računar, Windows me je obavestio da je našao novi hardver, a odmah zatim da je našao i softver za taj hardver i da ga instalira. Ima li neko ideju šta je u pitanju? Inače, na računaru je instaliran Windows 98.
[ mihaylo @ 24.10.2005. 10:30 ] @
Ma hardver ti nije u redu. Meni tako odjednom nestane zvuk, restartujem, i nece da proradi. Morao sam da ISKLJUCIM skroz racunar pa ponovo da ukljucim i tek onda se cuje zvuk.
Ako se windows ponasa kao da je sve u redu, npr. winamp ne prijavljuje gresku nego sasvim normalno ide pesma, onda ne vredi reinstalacija drajvera jer je sa softverom sve kako treba.
[ Shadowed @ 24.10.2005. 10:54 ] @
Iako mozda nekom zvuci bezveze desava se - mozda ti je volume (systray, pored sata) smanjen do kraja ili iskljucen (Mute).
[ NatasaBG @ 24.10.2005. 12:25 ] @
Nije mi zvuk smanjen do kraja, to sam proverila. Inače, Winamp ne prijavljuje grešku, pesma kao normalno ide, ali ja ništa ne čujem. Drajver sam pokušala da reinstaliram zato što mi više ništa nije padalo na pamet. Doduše, stvarno nisam probala da skroz isključim računar, al' probaću i to, ko zna, možda upali. Hvala vam u svakom slučaju.
[ mrkidivx @ 24.10.2005. 14:46 ] @
Da li si priključila zvučnike na pravo mesto?
[ kuza @ 24.10.2005. 16:51 ] @
Idemo sistematski znaci driveri su verovatno u redu ali ne skodi ti da priveris!
Ako je sve ok proveri da li ti zvucnici rade i da li si ih lepo prikacila u racunar!
Zatim proveri Volume control mozda je ukljucen mute ili je utisano do kraja
Nisi rekla da li si probala sa vise razlicitih pesama posto postoji mogucnost da softwere za pustanje ne podrzava taj format file-a...znaci proveri da ubacis mp3 file i da li radi!
Toliko za pocetak ako ne uspes javi se pa da prodiskutujemo dublje o toj temi!

[ Shadowed @ 24.10.2005. 17:50 ] @
@kuza. Jesi li ti uopste procitao prethodne poruke u temi??
[ kuza @ 24.10.2005. 20:57 ] @
Da samo sam to sortirao redom
[ Nikola-15 @ 24.10.2005. 21:08 ] @
ne znam kako, ali meni se na win98 desavalo da se jednostavno Line In i Line Out, pomesaju, pa da mi Line In preuzme Out ulogu, da bi se posle nekog vremena opet vratilo na staro. ne skodi da probas...
[ kuza @ 25.10.2005. 10:46 ] @
Kod windows-a je sve moguce....
[ braca_haker @ 07.11.2005. 22:16 ] @
Moguce da ti nije uredu zvucna kartica ili da nisi kojim slucajem pogresila rupu pozadi gde se ubacuju zvucnici
[ H@usto® @ 10.11.2005. 14:21 ] @
E, ako nista ne pomogne, onda je najbolje da izvadi zvucnu (pretpostavljam da nije integrisana, posto je 98 u pitanju, mada...), pa da je stavi u drugi slot i onda instalira drivere opet. Meni se desavalo tako, doduse sa modemom i TV karticom.
[ kuza @ 21.11.2005. 11:06 ] @
Braca_haker da kojim slucajem nisi pogresila rupu:))))))
Izgleda da je nasla rupu cim se vise ne javlja;)