[ Boban122 @ 24.10.2005. 14:44 ] @
Evo sta mi konkretno treba: da se sa strelicama "gore","dole" u formi tipa tabele krecem iz rekorda u rekord a ne iz polja u polje u okviru jednog rekorda.

Znam da moze sa komandom OnPressKey ali je nesto slabo objasnjena u Help-u, a i moji pokusaji da sam prokljuvim su ostali bezuspjesni.Naravno ako imate ANSII tabelu kodova posaljite jer ja u ovim sto sam nasao po net-u nisam nasao "kod" za ove cetiri strelice ili kako se vec zovu.
[ izonic @ 24.10.2005. 19:08 ] @
Po rekordima se setas tasterima pageUp i page Down e sad ako neces to imas command wizardu te naredbe a ako pak neces ni to onda u proper forme polje key preview stavis na jes i onda pises kod na key pres ili negdje drugdje zavisi sta ti treba.
Tabelu asc kodova imas u helpu.
Majbolje je ostampati i zalijepizi na zid.
Pozdrav
[ Boban122 @ 25.10.2005. 09:40 ] @
Tabelu kodova sam nasao ali problem i dalje nisam resio.
Za pgup i pgdown znam ali oni skacu za velicinu forme a meni treba samo jedan rekord.
Ako neko ima ili da napise neki primer bilo bi dobro, posto ovo pocinje da me frustrira.
Hvala!
[ rstevic @ 25.10.2005. 11:59 ] @
Posto si se potrudio da ti meni pomognes evo i ja da dam mali doprinos tebi. Dakle, probaj nesto na ovu foru.

If KeyCode = vbKeyF6 Then

If Me.SS = -1 Then
Exit Sub
End If

Mislim, ovo se odnosi na F6 taster pa mislim da mozda mozes nesto sa vbKeyArrowDown i vbKeyArrowUp ili vbKeyDownArrow i vbKeyUpArrow.
Probaj ovo ja sam sada u guzvi pa ne mogu da to probam ali mislim da cce raditi.