[ AcaNDr @ 25.10.2005. 23:08 ] @
Stvarno se cudne stvari desavaju,ubacio sam subtitle u dvd film pomocu dvd lab pro 1.53 i snimio ga na dvd i pustio u kompjuter i on radi,i dobra je sinhronizacija,ma sve je ok,ali(da nema tog ali)onda sam taj isti dvd koji radi na kompjuteru ubacio u sky vision dvd player i nista.Stoji crna slika odbrojava sekunde i koliko traje film i pise koliko ima chaptera i cim prebacim na sledeci chapter on prekine kao da je kraj,znaci sve radi,ali nema slike ni tona!
Nemate pojma koliko sam bio radostan jer sam uspeo da konacno to resim (prevod da ubacim u dvd),a ono nista,s***** do bola!
Pomagajte drugovi!
[ Cileinteractiv @ 26.10.2005. 02:30 ] @
Na koji nacin si napravio taj DVD sa titlom? Sta ti je bio input:Mpeg2, avi, DivX, DVD....???
[ AcaNDr @ 26.10.2005. 07:28 ] @
Znac film je pravi dvd,nije konverzija,shrinkovan sa originala.U tom programu(dvd lab pro)
na pocetku razdvajas sliku,zvuk i ubacujes prevod.Podeljeno je na 3 dela.Film ubacis u video,zvuk u audio i prevod u subtiltle!kad sam to uradio onda se sve spaja i na kraju dobijes film kao sto je bio,ali opet nesto ne valja!Jer ne radi na dvd plejeru!To meni treba da gledam film na 72 cm i 100 hz tv,a ne na kompu!
[ Cileinteractiv @ 27.10.2005. 00:32 ] @
Mozda je problem u DVD Lab-u!? Ocigledno da bi morao jos neka pitanja da ti postavim pre nego sto dodjemo do odgovora! Pogledaj na drugim DVD uredjajima da li je citljiv! Da li je ton ac3? ....
[ AcaNDr @ 27.10.2005. 10:04 ] @
Zvuk je ac3 jer kad sam razdvajo sliku i zvuk(pisalo je ac3 5.1 i ne znam tacno koliki kvalitet u kbps) i velik je isto ne znam tacno,ali nije bio bas ni mali(mb).
Imam jedan predlog,ostavi mi email pa cu ti ja dati tutorijal po kom sa radio to(na srpskom)i veoma je jednostavno!Pa ti to uradi isto ,bez menjanja opcija(znaci tacno kako je tamo,tako i uradi),pa mi javi sta si dobio,da li radi na dvd playeru i kod tebe,da li radi!