[ gensher @ 28.10.2005. 03:14 ] @
Imam problem. Naime kada bilo koju ikonicu kliknem desnim klikom startuje mi se: 1. win installer (koji kao startuje nešto): Preparing to install... 2. onda novi prozorčić instalera u kojem piše, sledeće (stavio bih sliku, ali nemam pojma kako se to radi): The features you are trying to use is on a network resource that is unavailable. (inače nisam ni u kakvoj mreži, sem interneta, očigledno) Click to try again, or enter an alternate path to a folder containing the installation package 'Kaspersky Anti-Virus personal Pro.msi' in the box below. Use source: c:\kav5.0\PersonalPro\english\ Tek kad kliknem Cancel se pojavljuje padajući meni. Logo Kasperskog se pojavljuje u padajućem meniju kao stavka "Scan for viruses", a pri otvaranju novih stranica na netu, u statusnoj liniji (kao čekira je pa žmicka). Takodje da napomenem da sam uninstalirao Kasperskog. Svaka pomoć bi i jeste dobro došla, samo da ga (win) ne reinstaliram opet, ako je moguće. Takodje mi i miš (pointer) tako malo sam od sebe ide u levo uglavnom, mada zna i prema gore. Unapred hvala. PS Koristim i čistio sam ga sa Spyware Doctor-om i Ad-aware-om, kao i AVG-eom, medjutim nista se nije značajnije desilo što se tiče "šetnje" pointera. |