[ svetlanalane @ 31.10.2005. 15:11 ] @
Koristim IncrediMail za primanje i slanje pošte. Pre nekoliko dana, na poziv da je stigla nova verzija tog programa, izvršim UPGRADE. I sve je bilo u redu tog dana. Međutim sutradan su sva pisma iz INBOX foldera nestala!!!!!!!
Ista situacija se dogodila i pre godinu dana ali sam tada mislila da sam ja nešto pogrešila. Sada mislim da možda nešto nije u redu sa programom.
Pokušala sam na raznim mestima i na razne načine da ih pronađem (bilo je tu meni veoma važnih poslovnih pisama) ali od pretrage ništa. Molim one koji bi mogli da mi pomognu, da se jave i predlože mi eventualno rešenje.
Hvala pozdrav.
[ Deda_Mraz @ 31.10.2005. 22:28 ] @
Pa ukoliko je nova verzija a ne neki sitniji up-grade iliti up-date onda je vrlo verovatno moguće da su ti pisma zauvek izgubljena. Mislim možeš da vratiš sa nekim Date recovery programima, mada je to mukotrpan posao do zla boga.

Inače vidi (ne znam kako to tačno ide za taj mejl čitač) u program files pa u IncrediMail-u da li ima neki log folder ili putanja do nekog direktorijuma gde on pravi ckaup mejlova (naravno ovo važi samo ukoliko u IncrediMail postoji opcija back-up e-mail!
[ svetlanalane @ 01.11.2005. 10:34 ] @
Hvala puno na odgovoru, radilo se o up-grade ili up-date bar koliko sam ukapirala.
Probaću sa Date recovery programom ali ne znam kako da odaberem na primer da mi očita samo neku selekciju a ne ceo sistem (da bi išlo brže). Imam GET DATA BACK trenutno instaliran i ne znam koliko je pouzdan i dobar.
Pozdrav
[ Deda_Mraz @ 04.11.2005. 10:52 ] @
Hmmm pa pazi nešto...
Malopre sam instalirao IM baš da proverim da li čuva mejlove...

Nažalost imam loše vesti za tebe... :( ne čuva ih.... tačnije nema ni opciju da ih čuva u nekom direktorijumu.
Tako da ti programi za povratak ibrisanih podataka neće ti niša pomoći.
[ svetlanalane @ 04.11.2005. 13:15 ] @
Hvala puno,
ja sam u međuvremenu pokušala da povratim mailove preko GET DATA BACK i naravno ništa od izgubljenog nije našao kao što si ti i pretpostavio.
Do sada sam se dvoumila da li da i dalje koristim ovaj program a sada sam odlučila da ga deinstaliram. Žao mi je zbog nekih finih sitnica koje on ima ali šta da se radi kad ima velike propuste.
Još jednom hvala na trudu.
Pozdrav Svetlana
[ aleksandaraleksandar @ 04.11.2005. 16:59 ] @
zna li neko jos neki "neodgovoran" klijent za email?
[ Deda_Mraz @ 05.11.2005. 16:45 ] @
Citat:
aleksandaraleksandar: zna li neko jos neki "neodgovoran" klijent za email?


ajde preformuliši

Inače Thunderbird zakon