[ Ivek33 @ 04.11.2005. 14:17 ] @
"Send error report" i TV/FM PixelView? Hi, Pretražio sam forum ali nitko nije do sada imao ovakav problem, Hmmmm.... jedino mene to može zapasti :-( Imam problem sa novokupljenom TV/FM karticom PixelView TV Pro Ultra TV-304P+, Prolink, +daljinac: Na WinXP, na ploči ASUS A7V600X, grafička je GE-force-440 64 MB, directX 9.0c Kompletna instalacija prođe bez problema, slika na monitoru se pojavi i mogu mijenjati kanale. No pojavi se i prozor SEND ERROR REPORT. Ako kliknem na "Dont Send" ili drugo prozor TV-a nestane :-( ? I nema vajde da se nastavi raditi. Kada god pokrenem TV program pojavi se i prozor "Send error report" Do sada sam instalirao drivere i program sa CD-a, mijenjao sam položaj kartice u slotovima PC-a ali opet isti problem. No pomislio sam da možda skinem i drivere sa neta. I naravno skinem ja zadnje koji su od 2003 god, ali opet problemi. Chip na kartici je Connexant CX23881-19, inače nemam na kartici nigdje broj revizije i slično kao što upućuju na službenim stranicama. Može li netko pomoći. |