[ zacool @ 05.11.2005. 11:19 ] @
Imao bih par pitanja, zainteresovan sam da uzmem Mp3 za kola, para negde oko 100-110 e ali ono sto mi je kljucno je sigurnost, posto nemam garazu.
Miozete li mi reci neki model koji se krece u ovim cenama i znam za onu mogucnost skidanja prednje plocice ali dal postoji ijedan player koji ima ona vratanca koja se supstaju preko njega pa kada se to spusti izgleda kao i da nema playera.
Ja sam kod brata gledao Kenwood-ov model ali ne cd-a koji kada se da kontakt radi kao Sezame otvori se nadam se da me razumete...
Aj malo pomoci ako nije problem

P.S.
Izgleda da sam ostavio prvi put na pogresno mesto
[ bakara @ 05.11.2005. 12:22 ] @
Pa sad nevidim kako taj patent (koji je jedini koristio kenwood, a visi mislim ni on...)
moze biti bolji od fizickog uklanjanja plocice...?
[ tajmahal @ 08.11.2005. 23:57 ] @
Sony CDX3300 Mp3, ispod 100 eur u Osijeku (740 kn za keš),
4*50W, odvojiva pločica, dobar zvuk....
[ biber021 @ 10.11.2005. 10:17 ] @
Verovatno da je najbolji način Cd player sa fijokom mada je veoma nepraktično nositi celu spravu sa sobom. Skidanje pločice sa uređaja je ok ali velika većina lopova predpostavlja da je pločica negde u kolima tako da ni to nije neka varijanta. Patent sa vratancima je super jel se ne vidi sam uređaj pa samim tim ne privlači pažnju, mada koliko znam mali broj automobila ga ima (Reno clio, peugeot 405... znači francuski fazoni).
U Novom Sadu na najlon pijaci subotom ima cd mp3 playera do 100 eura koliko hoćeš. Naravno ako ti ne smeta što je verovatno kraden. :)
[ StORM48 @ 10.11.2005. 18:25 ] @
Za 100 evra ima i u prodavnici, kvalitetnih, novih, sa garancijom. Tako da meni to i ne zvuči nešto pristupačno, a plus nema garancije.

Pozdrav