[ slavko22222 @ 06.11.2005. 20:51 ] @
Kada upalim komp radi mi nekih 20-30min i zatim mi izbaci grešku s naslovom System Shutdown u kojoj piše:

“This System is shutting down. Please save all work in progress and log off. This shutdown was initiated NT AUTHORITY\SYSTEM”

Time before shutdown: 0:00:59
”C:\WINDOWS\system32\Isass.exe” terminated unexpectedly with status code - 1073741819. The system will now shutdown and restart.

Moli bih što brži odgovor.......

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!!!!!
[ dakuri @ 07.11.2005. 06:08 ] @
da nije u pitanju virus, jer imas antivirusni program, meni lici na sasser
[ VRKY @ 07.11.2005. 06:25 ] @
Skeniraj sistem nekim AV. I idući put kad ti se to izbaci uđi u CMD (Start>Run>cmd) i upiši shutdown -a i lupi enter, to će zaustavit odbrojavanje.
[ slavko22222 @ 07.11.2005. 08:27 ] @
Imam instaliran Kaspersky i Nod32... Probat ću ovo što mi je Vrky rekao...

HVALA
[ felixfelix @ 07.11.2005. 20:45 ] @
I ja sam imao isti problem ali sam moj HDD prikacio na drugi racunar i tako ga skenirao i naravno ocistio. Koristio sam KAV.
[ braca_haker @ 07.11.2005. 20:47 ] @
To je na neki nacin virus. Evo ovaj kod otkucaj u Notepad-u i sacuvaj ga u bat formatu.
--------------------------------------------------------------------------
Seci ovde
@echo off

start C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -a

Seci ovde
Ovo bi trebalo da ugasi shutdown koji ti se javlja.
Napomena:Kad budes trebao da sacuvas ovaj fajl.
u opciji Save as type stavi all files a u opciji file name Pr. daj ime.bat
Ako ti nije jasno javi se na moj e-mail [email protected]
pa cu da ti posaljem vec napravljen.
[ 7e7 @ 10.11.2005. 07:40 ] @
I meni je to isto radio MSBlaster. Mozda je neki slican pa se moze na isti nacin rijesiti? Skini ''Process Explorer'', pokusaj pronaci koji service ti se pali pri startup-u a da nije sistemski (provjeri na internetu koliko kojih osnovnih sistem. servisa treba da radi) i zapisi gdje se on nalazi. Restartuj racunar u ''Safe Mode With Command Prompt'', ne pali ako je samo Safe Mode, i izbrisi taj fajl.
[ JOJO847 @ 10.11.2005. 08:47 ] @
kad napravis ovo sto je redlozio braca haker, skini s microsoftovog update sajta http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.asp - Security Update for Windows (KB824146) i instaliraj ga.
a odavde http://securityresponse.symant...blaster.worm.removal.tool.html mozes skinuti FixBlast.exe za uklanjanje W32.Blaster.Worm virusa koji inace voli raditi takve stvari.
[ slavko22222 @ 10.11.2005. 19:25 ] @
Hvala vam svima ali sam ja riješio problem tako što sam inastaliaro najnnovije verzije kasperskog, avg i nod32... sad mi se više napojavljuje ništa...

I"m very happy now.........

HVALA SVIMA
[ clapton @ 19.12.2009. 14:53 ] @
Citat:
slavko22222: Kada upalim komp radi mi nekih minuta, dva i zatim mi izbaci grešku s naslovom System Shutdown u kojoj piše:

“This System is shutting down. Please save all work in progress and log off. This shutdown was initiated NT AUTHORITY\SYSTEM”

Time before shutdown: 0:00:59
”C:\WINDOWS\system32\Isass.exe” terminated unexpectedly with status code - 1073741819. The system will now shutdown and restart.

Moli bih što brži odgovor.......

UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!!!!!

da ne bih otvaarao novu temu... (ova je stara ka' grcka ali posluzice )

imao sam ovaj problem pa sam nekoliko puta usao u safe mode i safe mode with networking i skenirao 3-4 puta sa Malwarebytes' Anti-Malware. ocistio sam sve ali sad komp nikako da se upali (tj da udje u onaj "normal mode"). upalim ga i posle onog procesa kad je ekran crn i pise windows xp professional se pojavi, ali samo na djelic sekunde, jedan tekst. ima nekakvih brojeva... a pozadina je svijetlo plava. tu se restartuje i onda mi ponudi safe mode, last good config itd. ne znam sta da radim, ovo pisem iz safe mode network-a.

btw skinuo sam i fixblast i skenirao ali nije nasao nista. nikakav msblaster

[Ovu poruku je menjao clapton dana 19.12.2009. u 20:03 GMT+1]
[ clapton @ 19.12.2009. 18:24 ] @
evo onog plavog ekrana iz prethodnog teksta koji se pojavljivao samo na djelic sekunde ali otkad sam iskljucio opciju "automatic restart", ne restartuje se vec moram rucno to da uradim:

[Ovu poruku je menjao clapton dana 19.12.2009. u 20:04 GMT+1]
[ zoom-bn @ 20.12.2009. 12:13 ] @
Ubaci disk sa windowsom XP i uradi repair.

Pozdrav.
[ clapton @ 21.12.2009. 00:06 ] @
hvala

provjeri PM