[ nvukelic @ 07.11.2005. 13:14 ] @
Pomagajte ljudi, Nedavno sam dobio pomenutu zvucnu karticu, ubacio je u PCI slot 3, izmedju KWorld TV kartice i PCTel modema i krenuo sa instalacijom driver-a sa cd-a i u sred instalacije iskoci onaj plavi ekran sa onim "dumping physical memory" bla, bla, bla. Ja restartujem racunar, kad ono nece da podigne Windows. Ja udjem u safe mod, deinstaliram drajver i iskljucim karticu u device manager-u (napominjem da je integrisana zvucna isklkjucena u BIOS-u i driver deinstaliran), nakon toga Windows se podigne normalno. Promenim slot i ubacim zvucnu u PCI slot broj 5, ispod modema, ali nista, problem i dalje postoji, samo se ne javlja plavi ekran vec se racunar u toku instalacije driver-a restartuje, i nakon toga ne moze da se podigne Windows. Resim ja da reinstaliram Windows potpuno (ionako mu je bilo vreme) i nakon instalacije OS-a, instaliram driver-e za chipset, graficku i odmah potom za zvucnu, znaci bez drivera za integrisanu (iskljucena u BIOS-u), bez drivera za modem i TV karticu. Medjutim, opet isto. U toku instalacije driver-a za zvucnu Windows se zaglupi i posle duzeg vremena restartuje nakon cega ga je moguce podici samo u safe mod-u. Kad iskljucim karticu u device manager-u, Windows radi. Probao sam i sa instalacijom drivera iz device managera, ali nema vajde. Sta da radim? U cemu je problem, konflikt ili sta god? |