[ dOvLo @ 08.11.2005. 19:50 ] @
Kako da sprzim file u neri ili negdje drugo koji je velik 3.8GB,jeli ima nero mogucnost da to sprzim na 6cd-ova??? |
[ dOvLo @ 08.11.2005. 19:50 ] @
[ Deda_Mraz @ 08.11.2005. 19:56 ] @
Zar ti nije lakše na DVD da snimiš to?
Zavisi kakav je file u pitanju, moraš ga onda razdeliti na delove... [ dOvLo @ 08.11.2005. 20:10 ] @
Pa da imam DVD valjda bi sprzio jel...
Posto nemam moram na cd-ove(radi se o cod2 igri)...File je .rar, a kako se to djeli, ak se vec ne moze isprziti na cd-ove(da ubacujem dc kada se jedan zavrsi)??? [ Deda_Mraz @ 08.11.2005. 20:32 ] @
Pre je bila tema ovde o razdvajanju fajlova i rezanju... da me ubiješ ne mogu da je nadjem :(
Inače ukratko da ti kažem....ogroman i kompleksan je to posao, sećam se da je bilo priča u toj temi da je posle bio problem sastaviti sve te fajlove i da rade nakon instalacije! Ukoliko ti ne gori pod nogama ne moj ni pokušavati da uradiš to.! [ dOvLo @ 08.11.2005. 23:08 ] @
Ma trebao bi jednom prijatelju sprziti to ali i mene bas zanima moze li...Nije mi problem disk da donese ili da komp donese pa preko mreze,ali me zanima moze li...Kao npr kada nesto na diskete snimas pa da ti govori ubaci sljedeci disk...Trebao bi postojati takav program hebga...
[ Deda_Mraz @ 09.11.2005. 08:51 ] @
Ma da...ali rezanje diskova i snimanje program na flopy disketice je nešto totalno razlišito (nebo i zemlja).
Kažem ti da može to da se uradi, ali zahteva puno znanja oko tog deljenja fajlova na više delova, i veoma je kompleksan posao, i na kraju nikad nećeš znati da li će uspeti posle spajanja da se instalira normalno. [ downer @ 09.11.2005. 09:45 ] @
Ako imas Total Commander, moze u njemu. Samo, ja sam sad na poslu gde nemam taj program (prokleta legalizacija softvera), ali cim dodjem kuci cu da pogledam pa javljam.... Fajl se izdeli na vise, i dobijes jos jedan mali fajl sa extenzijom CRC koji se kasnije koristi da se ovi vrate u celinu. Mislim da je PACK FILES ili tako nesto...
provericu [ downer @ 09.11.2005. 10:17 ] @
Može...
selektujes fajl u Total Commanderu pa ideš na Files/Split file. Tu treba da definišeš koliki ti "parčići" trebaju (700MB I guess) i gde da ih izdeli (u neki folder). Kada završiš sa operacijom dobićeš fajlove .000, .001 itd. i jedan .CRC. Za kasnije kombinovanje ovih fajlova selektuješ taj sa ext CRC i ideš na Files/Combine files. bye [ bobanex @ 09.11.2005. 23:59 ] @
Bas je kompleksno*
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|