[ goran0505 @ 01.10.2002. 00:18 ] @
Quantum 16GB radio je vec 3 godine na Abit BE6-II i kad od jednom kad sam nesto dirao sa Norton disk optimizacijom ,nakon restartovanja vise ga nije bilo na HPT kontroleru i od tad primam info da nema vise HD.Zajebavao sam se sat vremena i onda odlucio sam da iskljucim PC iz struje pa da ga ponovo ukljucim, sta da se radi covek je spreman na sve pa i na takve gluposti, kad ono nakon ponovnog startovanja HD je proradio i radio 5 sata sve do ponovnog restartovanja.Od tada je mrtav pa sam odmah kupio maxtor 40GB a u radnju su mi rekli da je najverovatnije mrtav motor HD, sto se kasnije pokazalo kao netacno jer sam licno otvorio HD i radi sve u njemu i motor i glava(nista nisam dirao). Meni je licno zao podataka u njemu a to je verujem i svakome kome je crkao HD.Sad je prikopcan jos u pogon pored maxtora jer mi Abit to dozvoljava i zivim u nadi da ce jednog dana proraditi makar na 30 min, da bi mogao sve prebaciti iz njega. Sta vi mislite ima li nade ili da ga iskopcam i pokopam? P.S. u particiji D: pre par meseca pojavio je nesto bad sektora. Pozdrav |