[ apex @ 12.11.2005. 01:08 ] @
Radim neki sitan programcic da mi radi LogOff, ShutDown, . . . .
E sad imam jedan banalan problem: Vreme u Caption nece da mi se prikaze kako treba - kontam da je nesto sa varijablama ali ne vidim od ociju -pomoc?
I jos nesto: kako da ocistim memoriju po izlasku iz programa posto mi se desava da timer nastavi da radi po izlasku iz programa - pokrenite *.exe pa vidite o cemu pricam.
Da li mogu na formu da postavim jedan label u koji unosim vrednost u fazonu Timer1.Interval :=strtoint (Label1.Text), kako bih mogao da menjam vreme (probao sam ali radi samo za sekunde - kako da odradim da mi menja i sate i minute?

[Ovu poruku je menjao apex dana 12.11.2005. u 02:19 GMT+1]
[ Bojan Kopanja @ 13.11.2005. 09:31 ] @
Evo ti source programceta koji sam radio davno i nikada nisam zavrsio . Tj uradio sam samo gasenje kompa a ne znam zasto nisam nikada ubacio i restart i logoff... Pogledaj tu malo, pa ako ti nesto nije jasno pitaj. Stavio sam uz kod i exe jednog slicnog programa koji sam odradio kako treba, samo njegov source ne mogu sada da nadjem pa cu ti ga naknadno zakaciti ovde dok ga pronadjem...
[ apex @ 13.11.2005. 13:36 ] @
Hvala!!! U medjuvremenu sam dobio neku drugu ideju kako da odradim prog.
Skoro sam ga zavrsio ali imam neki bug. Uglavnom program se zakuca posle odredjenog vremena a i zauzece procesora je straobalno... - bacam pogled na tvoj kod pa cu videti sta se moze odraditi...

Evo ubacio sam source u attach, pa ko hoce neka pogleda - napomena: koristio sam vcl skin pa bi to moglo nekome da pravi problem (a mozda i ne).