[ rstevic @ 14.11.2005. 10:27 ] @
| Dakle pokusavam da bazu prebacim u MDE i dobijam gore navedenu poruku. Zakljucio sam da se to desava u situacijama kada imam neki code koji mi nicemu ne koristi tj, s obzirom da ja cesto preuzimam forme iz neke aplikacije koju sam ranije uradio kako bih izbegao gubljenje vremena pri samoj izradi, pa onda nesto od koda zadrzim a nesto promenim i tako ubrazavam rad. Kada, medjutim, nekada zaboravim da skinem neki nepotreban kod, tj skinem iz propertis-a Event procedure ali ostane kod pozadi, on nece da napravi MDE bazu. Da ne duzim dalje interesuje me samo da li postoji caka na osnovu koje bih mogao da znam o kojoj se formi radi pa bih ja pregledao kompletan kod te forme ali ako moram da gledam kod 50 ili vise formi gubim volju da napravim MDE bazu. |
[ Zidar @ 14.11.2005. 13:29 ] @
Teorijski, postoji samo jedan uslov da bi se napravio MDE - da je kod kompajliran. Pre nego sto probas da konvertujes u MDE, uradi Debug Cimpile pa probaj. Trebalo bi da ti javi vise detalja o tome zasto ne mzoe da napravi MDE.
[ rstevic @ 23.11.2005. 08:49 ] @
Strasno kako mi je to promaklo. Hvala puno.
Cudno je da mi javlja nesto sto nikako ne bi trebao, naime javlja problem u jednom modulu koji ja zovem UTILITY i koji koristim za svaku aplikaciju koju radim i nikada nisam imao problem sa njim. Kada skinem tih par redova, koji mi u ovoj aplikaciji u principu i nisu potrebni, kompilacije prodje bez problema. Vratim ponovo removane redove i on pravi MDE bazu. CUDNO CUDNO. No u svakom slucaju HVALA na podsecanju oko kompilacije.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.