[ dejan024 @ 15.11.2005. 02:10 ] @
Pozdrav drustvo.

Evo mucim se ovom temom vec jedno duze vreme. Naime instalirao sam suse9.3 i na njemu uspeo da instaliram dedicate server 1.6. Iz conzole server prijavljuje da radi dobro , menja mape ... Sve kako bi trebalo da bude. Nevolja u svemu je sto ga ni jedan klijent ne vidi :(. Probao sam i na klijentima i serveru da menjam parametar sv_lan. Da se kacim iz conzole sa connect. Servera i dalje nikako nevidim. Server je u lanu, na swichu. Gde gresim ? i klijent je 1.6 verzija. Da dodam. Cuo sam da ima vise verzija ove igrice, nesto sa HL2 i bez-cista igrica. Kako da vidim koju ja imam. Mozda je tu caka.

Hvala unapred!
[ dejan024 @ 16.11.2005. 14:18 ] @
stvar resena . Problem bio sto sam koristio klijent za CS source.
E sad ide pitanje dal postoji dedicated server za Counter Strike Source ? posto to momci preferiraju. Nigde na netu nenadjem sve me upucuje na obican
CS. A rekaoi sam momcima da sve moze na linux-u .

Poz.
[ Danilo Cvjeticanin @ 16.11.2005. 15:02 ] @
Nisam cuo da ima dedicated na Linuxu. I ja sam trazio i nisam uspeo.
[ mrki @ 17.11.2005. 14:05 ] @
E, a sta vas dvojica podrazumevate pod ovim kontekstom:
"dedicated na linuxu"
prilično zabunjujuće.

[ dejan024 @ 17.11.2005. 14:15 ] @
dedicate server, recimo ovako
kad igras igricu sa komsijom i imate dva racunara on na svom podigne server i udje u istu igru , a ti se prikacis sa svog na njegov server.To nije dedicate ;). Ukratko mora da ti je igra pokjrenuta kako bi mogao da napravis server.
Dedicate server je bas samo server. Radi u pozadini. Bez potrebe za pokretanjem cele igre. Nadam se da sam objasnio svojim recima kako sam ja to shvatio i video :)
[ Danilo Cvjeticanin @ 17.11.2005. 15:13 ] @
Citat:
mrki: E, a sta vas dvojica podrazumevate pod ovim kontekstom:
"dedicated na linuxu"
prilično zabunjujuće.

Meni treba za da bih digao server za svoje korisnike. I nisam uspeo da nadjem za CS source.
[ zderavko @ 18.11.2005. 11:07 ] @
Jel moguce koristiti dedicated server koji ima za Windows samo ga pokrenuti preko Cedega ili wine-a. Nadam se da nije skroz offtopic, ali me zanima da li neko od vas igra online 1.5 ili 1.6 CS iz Linuxa i to na serverima koji trazhe Cheating-Death. Pokushavao sam na razne nachine, ali nisam uspeo jer me uvek izbaci posle 30 sekundi jer mi, navodno, nije C-D upaljen. Koristio sam Cedega 5.0 i wine i ni na jedan nachin nije htelo, a mozhda nije u tome uopshte i problem, pa ako neko ima reshenje nek kazhe

[ dejan024 @ 18.11.2005. 12:11 ] @
mislim da gubi smisao , server ce ti biti opterecen sa X-om + wine + dedicated
[ mrki @ 18.11.2005. 13:39 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Meni treba za da bih digao server za svoje korisnike. I nisam uspeo da nadjem za CS source.

Upravo sam na to i mislio...cisto da se zna o cemu je rec

[Ovu poruku je menjao mrki dana 18.11.2005. u 14:39 GMT+1]
[ zderavko @ 24.11.2005. 18:52 ] @
Aj ako neko nadje nek objavi.. ako ga ne mrzi :)