[ martins @ 15.11.2005. 18:32 ] @
poz.interesuje me da li valja ovaj mis s obzirom na nisku cenu i prisustvo 7 tastera sto meni ustvari i treba.ne planiram da ga koristim za igrice tako da po tom pitanju zahtevnost mi nije bitna.ajd vasi utisci
[ brkchey @ 16.11.2005. 11:04 ] @
A koliko kosta, ja imam punjac za baterije A4Tech koji sam kupio za 10EUR, pa me zanima kakav je kvalitet,posto nikad nisam cuo za tu firmu,
peace
[ StORM48 @ 17.11.2005. 19:08 ] @
A4Tech je relativno mlada firma, ali je za kratko vreme uspela da preplavi tržište jeftinim, a solidnim komponentama, pa je ne treba izbegavati. Štaviše, u mnogim stvarima je iza sebe ostavila Genius, a u nekim segmentima i sam Logitech.

To ne znači da je bolja od pomenutih, ali da je dobra - dobra je.

Pozdrav
[ codeus @ 18.11.2005. 01:51 ] @
7 tastera a 5 prstiju ... 2 tastera i tockic ... i nema zbrke,psovki i ostale &^$*# kad slucajno stisnes sto nisi hteo
[ martins @ 18.11.2005. 03:05 ] @
i genius-a sam isto uzeo u obzir mada vidim da ga ne hvale mnogo po drugim forumima-cak nasuprot.model je net scroll+superior takodje sa vise tastera,cak 10.oba misa su tu oko 15e,kako gde.inace razlog za cimanje oko misa je sto mi je na ovom sada otkazala najverovatnije elektronika u levom kliku iako on najnormalnije klikce itd.eto nisam ni znao da se i to desava a ja jos 3 dana motao komp,reko kakvu li sam zarazu navukao kad ni sa cim ne moze da se neutralise[pojava fast,double klika pa umesto da zatvara po jednu stranu on zatvori po 2-3.slicno i kad otvara].slucajno probam starog mehanickog misa i sa njim sve najnormalnije radi? tako dodjem na ideju da prebacim da mi desni klik misa ustvari bude primarni i tako evo jos uvek koristim ovog defektnog misa.
necu da idem na najjeftiniju varijantu itd itd a gore pomenuti mis[a4 tech bw5] je bas onako po mom ukusu[dizajn] a i zbog tastera jos jedan plus.sve u svemu za 15e to je to.eto samo jos ako bas neko naleti pa ga ocrni totalno pa me natera da promenim odluku.......inace najverovatnije to je izbor

[Ovu poruku je menjao martins dana 18.11.2005. u 04:12 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao martins dana 19.11.2005. u 18:49 GMT+1]