[ hatebreeder @ 16.11.2005. 20:48 ] @
Ne znam na koju foru, al uspeo sam sam da instaliram slackware 10.1 :) i sad me muci jedno milion pitnanja ne znam odakle da pocnem, prvo i osnovno shta je to root, zasto preko njega da ne idem na net tj sad ni ne mogu al kasnije cemo o tome, interesuje me kako da napravim korisnika koji ima max ovlastenja nesto kao kad na windowsu date nekom da je admin itd to ajd da racunamo da je prvo pitanje i oznacicu ga (1/1000000) e sad salu na stranu, sledece zasto je login gnome tj kako da namestim da bude neki fazon KDE (ako to uopste moze) posto inace KDE "koristim" onda zvuk sam jedva podesio al grafiku nisam naime tamo mogu maximalno da drzim 640x480 i minimalno 640x480 meni naravno ko i u windowsu treba bar 1024x768 :) graficka je neka shugava integrisana intel (xp je vidi kao Intel(r) 82810-DC100 Graphic Controler, ovo bez ikakvih drivera, staro je pa xp sam izvali) onda dalje kako podesiti Lucent Win Modem, dali su mi neke drajvere ljudi na chatu al koristim linux celih 34 sata tako da nemam blage kako da podesim to. tako da molim sto pre odgovore unapred fala, postepeno cu stici i do milionitog ljubilarnog pitanja |