[ Cen@rius @ 17.11.2005. 09:40 ] @
Interesuje me da li postoje alatke za projektovanje mrezne topologije,da moze graficki da se prikaze,znaci kad vidim u nekoj knjizi sliku mrezne topologije,zanima me preko kojih se to programa realizuje.
[ dpop @ 17.11.2005. 14:59 ] @
Projektovanje i dokumentovanje istog bi trebale da budu u relaciji kao i odg. znanje i odg. alat za njegovo dokumentovanje a paleta i jednog i drugog je veoma široka od recimo poskupog ali odličnog netWiz-a pa čak i M$ Visio ili SmartDraw-a do OpenSource rješenja tipa Kofffice/Kivio i sl. .
Moj favorit iz mnogih razloga je ovaj zadnji koji koristim sa na net-u dostupnim Stencils ( Cisco, AlliedTelesyn ii sl. ).
[ nkrgovic @ 17.11.2005. 21:21 ] @
Citat:
dpop: Projektovanje i dokumentovanje istog bi trebale da budu u relaciji kao i odg. znanje i odg. alat za njegovo dokumentovanje a paleta i jednog i drugog je veoma široka od recimo poskupog ali odličnog netWiz-a pa čak i M$ Visio ili SmartDraw-a do OpenSource rješenja tipa Kofffice/Kivio i sl. .
Moj favorit iz mnogih razloga je ovaj zadnji koji koristim sa na net-u dostupnim Stencils ( Cisco, AlliedTelesyn ii sl. ).

Moze URL ? Za stencils, naravno ;)
[ dpop @ 18.11.2005. 12:20 ] @
Može i http://www.mvps.org/visio/3rdparty.htm pod Network :)