[ time @ 17.11.2005. 18:28 ] @
avast kaze da jeste a nod32 kaze da nije koji govori istinu? poz
[ X Files @ 17.11.2005. 18:35 ] @
Idi na:

http://virusscan.jotti.org/

pa ga upload-uj.
[ IcyImpact @ 18.11.2005. 14:19 ] @
Valjda covijek pita kome od dva navedena antivirusa vjerovati, a X Files kaze da problematicni file upload na navedeni site i provjeri, a ja preporucujem da o tom fileu potrazi malo na googleu (ili eventualno proba s jos nekim antivirusom, KAV recimo...)
[ superbaka @ 18.11.2005. 14:54 ] @
hm, isti slucaj sa Avastom i NOD32 ali obrnuto, za onaj fajl u C:\Documents and Settings\korisnik\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache koji je skoro spominjan u jednoj temi... :) lik je rekao da se ne moze izbrisati sa NOD-om i da mu se stalno pojavljuje bez obzira sto ga rucno brise... od kada sam ga ja izbrisao rucno pre par meseci vise se ne pojavljuje... moguce da je u pitanju onaj propust u Firefox-u koje su imale verzije 1.0.1 sa Javom... s obzirom da koristim noviju verziju, taj fajl se vise ne pojavljuje... ali to je samo moja pretpostavka...
[ time @ 19.11.2005. 17:10 ] @
IcyImpact je dobro skontao sta sam hteo reci.znaci stvari mogu da se razumeju samo kad se ima dobra volja.pozdrav svim ljudima dobre volje ;)

[Ovu poruku je menjala cicika dana 20.11.2005. u 20:26 GMT+1]
[ time @ 19.11.2005. 17:42 ] @
problem je u tome sto vise nemam avast instaliran i ne mogu da vidim kako se zvao taj virus a sada imam nod32 i on kaze da nema virusa.ko zeli razumece;) poz!!

[Ovu poruku je menjala cicika dana 20.11.2005. u 20:28 GMT+1]
[ IcyImpact @ 20.11.2005. 09:39 ] @
Onda deinstaliraj NOD32, instaliraj avast!, napravi update definicija, odradi skeniranje diska, ako sta nadje - popravi. Ne znam sta se tu bas ima puno vjerovati, ako je avast! nesto nasao - onda taj problem rijesi sa njim, a ako NOD32 nije - nista, ne moze naci ali zato avast! moze! Stvar je malo osjetljiva jer ko zna sta je avast! detektirao, pa ti mislis da je virus ili je posrijedi stvar detekcije antivirusa...
[ time @ 20.11.2005. 16:18 ] @
ma nije problem u virusu nego sam hteo cuti misljenje kome se uopste vise veruje.ne mogu da verujem da je neki fajl za jedan av program virus a za drugi sasvim regularan fajl.u tom slucaju jednog treba izbaciti iz upotrebe ili ovog sto ne vidi virus koji postoji ili onog drugog sto vidi nesto sto ne postoji.mislim da sam sad bio jasniji
[ Shadowed @ 20.11.2005. 16:29 ] @
Svaki AV pravi greske u oba smera, tako da definitivan odgovor ne postoji.
[ Goran Mijailovic @ 20.11.2005. 17:24 ] @
I neki AV programi nesto smatraju za virus sto drugi ne, to su oni granicni slucajevi kad npr. par linija koda u notepadu AV program prepoznaje kao virus a drugi AV cuti mrtav 'ladan. U ovom slucaju se postavlja i pitanje definicije virusa itd. nadam se da sam bio jasniji :o)
[ partybreaker @ 03.02.2006. 12:55 ] @
ma samo ti uradi online skeniranje pa ces videt sta je i gde je.....