[ X.X.X.X @ 19.11.2005. 19:19 ] @
Oprostite znam da je vec bilo ali nemogu nigdje naci nista da mi pomogne trebala mi ta forma sa search na mojoj stranici moze li mi tko pomoc da samo znam pod sta i di da trazim???>treba mi pretraga moje stranice<
[ Mister Big Time @ 21.11.2005. 00:53 ] @
Najlakse resenje jeste da stavis google search box, i da uklonis onaj "World" dugmic, dakle da ostane samo www.tvojsajt.com kako ne bi korisnici lutali.
Ostaje problem kada ce google da te indexira, i ostalo, ali kada se to desi to je najbolji nacin pretrage sajta. Ako imas neki CMS, onda je lepo da imas i integrisan search, koji se vezuje direktno na bazu, to je onda najbrze/najbolje, ali da ga "ugradis" sam i nije bas lako.
[ X.X.X.X @ 23.11.2005. 09:05 ] @
Sorry ali nisam te bas skuzia sta hoces reci???
[ Mister Big Time @ 26.11.2005. 00:16 ] @
postavis google formu za pretragu na tvoj sajt.
I google kad indexira tvoj sajt, pretraga je najefikasnija...

How to: http://services.google.com/searchcode2.html?accept=on

Citat:

If you want visitors to find things easily within your web pages, add Google Free site search as well as web search.

[ bsoft777 @ 15.12.2005. 00:33 ] @
Posto kazes da ti je potreban pretrazivac stranice, ja bih ti preporucio najefikasnije resenje, a to je pretrazivac uradjen u JavaScript -u. Ako ti treba pretrazivac za jednu stranicu.
Ako te nisam lepo razumeo i treba ti pretrazivac celog sajta, onda uradi kao sto je vec receno sa Google -om.

[Ovu poruku je menjao bsoft777 dana 15.12.2005. u 01:35 GMT+1]
[ Tiristor @ 17.02.2007. 08:48 ] @
Mozda je ovo malo vec zastarela tema, ali da ne otvaram novu, a pitam ovde.
Da li neko zna kako ovo da ubacim u phpbb forum, da mi bude na svim stranicama?