[ bioaktive @ 22.11.2005. 01:03 ] @
Imam problem ne mogu da izađem na globalne stranice jedina stranica koja mi radi je home.sbb.co.yu čak ni ona ne radi kada pokušam preko www.sbb.co.yu . Parametri za konekciju su dobri. ip:10.1.215.1** zadnja dva broja vam nisu bitna subnet mask :255.255.0.0 default gateway:10.1.0.2 dns1:82.117.194.2 dns2:82.117.194.3 Svi firewall-ovi su mi isključeni.Neće da radi ni preko proxy-ja ako je proxy server: proxy.sbb.co.yu port:8080 Pokušavao sam i preko UTP kabla i preko USB kabla.Koristim IE 6 i uključeno mi je na lan settings :automatically detect settings Resetovao sam modem nekoliko puta i ništa.Signal na cable lampici mi je aktivan i sve izgleda ok ali uz to i ne radi.Operateri sbb mi ne vide ip adresu ali vide modem i pun signal.Sistem sam instalirao pre nekoliko minuta tako da je na mom kompu sad sve sveže i sve je u savršenom redu. Kada pokušam da pingujem stranicu home.sbb.co.yu prijavljuje: request timed out Da li treba još nešto da podesim i da li neko ima ideje u čemu je problem. Internet mi je radio nekih tri sata od kada su uklonili problem sa signalom na našoj mreži, a to je bilo pre otprilike nedelju dana. -Sada je sa signalom sve u redu i paket mi sigurno nije istekao jer tek što sam ga uplatio. Unapred zahvalan!!! UPOMOĆ!!! [Ovu poruku je menjao bioaktive dana 22.11.2005. u 02:18 GMT+1] [Ovu poruku je menjao bioaktive dana 22.11.2005. u 03:10 GMT+1] |