[ Dušan @ 23.11.2005. 22:20 ] @
| Kao prvo ja se stvarno izvinjavam ali ne znam kako vise da izmisljam ove teme!!!Nego da ja predjem na stvar :)!Da li mogu da vidim kada je neko bio zadji put na msn-u(kontakti)!ako nije jasno evo malog objasnjenja:ja sam offline pa kada udjem na msn,kako da vidim kada je "taj neko" zadji put bio online,a trenutno je offline!!!Unapred hvala
[Shadowed: Naslov]
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 24.11.2005. u 06:59 GMT+1] |
[ Deda_Mraz @ 23.11.2005. 22:53 ] @
Možeš :)
Inastaliraj MSN Plus! i u podešavanjim uključi opciju connect logo. I svaki put kada se ti konektuješ pokaže ti listu tvoji prijatelja kada su zadnji put bili na vezi.
[ Dušan @ 24.11.2005. 10:38 ] @
Kakav je to msn plus,gde da ga nadjem i reci mi razliku od msn-a i msn-plus!!!!da li ce mi ostati kontakti u msn-plus ili moram da ih ubacujem?
[ Deda_Mraz @ 24.11.2005. 20:14 ] @
MSN Plus! je više kao plug-in za postojeću verziju MSN-a!
Ništa nećeš izgubiti, a mnogo će dobiti izmedju ostalog i ono šta konkretno tebi treba.
http://www.msgplus.net skini program odavde i instaliraj ga i to je to, oduševićeš se!
[ Dušan @ 24.11.2005. 20:19 ] @
aj da vidimo ali u svakom slucaju hvala ti!!!!!i naravno svima koji su pogledali ovu temu
[ alexg @ 31.01.2008. 23:51 ] @
Vidim da je odgovor malo postariji, ali imam jedno pitanje. Instalirao sam ovaj Plus, ali nigde ne mogu da nadjem tu opciju connect logo koju si spomenuo. Mozes da nam das tacnu putanju od otvaranja opcije ''preferences''..da bi nasao tu opciju? Hvala!
[ Machiavelli... @ 03.02.2008. 01:13 ] @
Hehe. E bas mi je trebao, sto sam nasao ovde, da napravim da kad recimo stavim Busy da pise, recimo, Do not disturb, a kad sam Online da pise .. sta vec... I nikako to nisam mogao da namesti, iz razloga sto i nije moglo da se namesti u clean verziji MSN-a. Dobar je ovaj MSN Plus!
Pozdrav,
Djordje
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.