[ risteski @ 24.11.2005. 12:13 ] @
Krajem augusta su kod nas u Zitistu uradili digitalizacuju telefonske linije i postavili opticki kabl, i internet je proradio na brzini od 50,2 kb/s sa momentalnim logovanjem i bez pucanja veze, dovnload se kreatao od 5 - 11 kb/s, sve u svemu za moje potrebe bilo je vise nego idealno, to je tako radilo 2 meseca i onda su ovi iz ptt-a cackali nesto oko optickog kabla ispred telefonske centrale i nismo imali 4 dana telefon kada su ga "popravili" telefon je proradio ali su zato internet konekciju unistili skroz, ponekad treba da cekam i do 20-30 min da se ulogujem ili ne mogu uopste, brzina se uglavnom krece oko 31 kb/s a dovnload od 2.7 do 3.5 uglavnom uz sve to veza jako cesto puca,raspitao sam se kod prijatelja i kod njih je isto ovako ocajna veza, bio sam u ptt centrali i oni naravno tvrde da je posle popravke optickog kabla sve ispravno ( citaj rade telefoni a kome se jos j... za internet ) e sad me zanima da li postoji neka sluzba gde mogu da se obratim i prijavim kvar na internet konekciji ( kada ne radi telefon kvar se prijavi na 977 i dodje ekipa i sredi stvar ). |