[ Ivek33 @ 24.11.2005. 13:45 ] @
Sam seb šaljem virus-nemoguće?? ili je MOGUĆE Situacija je slijedeća. Podižem ja e-mail pošti u Outlook Expressu, stiže mi poruka i odjednom iskoči crveni prozor mog antivirusnog programa koji me upozorava na opsanost. Pogledam malo bolje kad ono s moje e-mail adrese upućene meni na istu e-mail adresu stiže bezvezna poruka koja je zaražena virusom ( npr: sa [email protected] na [email protected] ). ???? ![]() Ko je ovde lud? Jel postoji mogućnost da mi je računalo zaraženo nekim virusom pa da se sam šalje ( što mislim da je nemoguće jer mi je komp čist od tog smeća a i prva e-mail adresa u adresaru je tipa: [email protected] ) pa mislim da bi me OE odmah upozorio o neispravnoj e-mail adresi ako se sam htio slati na sve e-adrese iz adresara. A mislim da ga i imam da bi me antivirusni software upozorio na njega kao što me je upozorio da mi stiže u e-mailu. Kako je uopće moguće da sa moje zvanične e-mail adrese stigne nešto na istu a da nisam poslao osobno.???? //dodano// Da fora bude još veća, moj provider ima antivirusnu zaštitu koja je uključena za moj account. Ima li netko slična iskustva? [Ovu poruku je menjao Ivek33 dana 24.11.2005. u 14:47 GMT+1] |