[ Jepemuja @ 24.11.2005. 20:14 ] @
Koristio sam gore pomenuti uredjaj dok nije prestao da radi. Elem, problem je u tume sto se uredjaju ne moze pristupiti preko IE ili bilo kog drugog browsera osim preko setup.exe koji sam dobio uz njega. Kad pokusam da mu pristupim, trazi logovanje i kad unesem password, koji je po default-u "admin", stize poruka "The page cannot be found". Isto i kad sam probao sa upgrade firmware prijavljuje da ne moze da nadje uredjaj. Prvo mi je u toku rada, dok je radio, na momente padao protok dok se skroz ne izgubi pa sve cesce i cesce te sam pomislio da nije nesto sa kablovima u redu.Sve sam po nekoliko puta probao dok nije skroz stao. Napominjem da i kad je poceo da brlja nije se moglo pristupiti uredjaju. Mozda sam malo preopsiran ali se nadam da ko ovo cita misli da mi moze pomoci, interesuje me da li iko zna da li je greska u onoj kartici u uredjaju ili na samoj ploci tj da mu se izbrisao taj njegov bios ili kako vec. Trazio sam po netu o tome i na jednom forumu video da je tip povezao wet11 preko lpt porta i jp2 konektora na ploci uredjaja sa PC ali shemu tog kabela nisam nigde nasao - mozda je tu spas za mene mada sam vec kupio drugi uredjaj a zao mi da bacim ovoj nesrecni Linksys. Hvala za svaki odgovor. |