[ klaric75 @ 28.11.2005. 11:53 ] @
Iz nekih svojih razloga,hoću da konvertujem AVI fajlove u MPEG,MPE,MPG....
Znam iz iskustva da je "WinAvi converter" NAJBRŽI ali vam kažem da nije i najkvalitetniji,jer sam probao da fajl od 700Mb konvertujem u MPEG1 ili MPEG2(podešavajući sve moguće parametre) ali uvek sam dobio jako loš kvalitet slike sa mnogo kockica(kao da je u pitanju neka jako loša kopija...).Probao sam da ga konvertujem iz AVI u DVD,ali ista priča.....Što jest,jest da je brz,brz je ali kvalitet nije kao u AVi-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko mi može pomoći da mi kaže ime programa(brzina nije bitna nego KVALITET),neka mi odgovori na mail ili ovde::..
Unapred HVALA....
p.s.-prvi put postavljam pitanje ovde po preporukama kolega,a vidim da ovde ima jako interesantnih tema
[ speedman @ 28.11.2005. 13:38 ] @
tmepenc plus
ako te zanima fulj verzija javi mi se na PP
[ _goThic_ @ 29.11.2005. 05:46 ] @
VSO DivxToDVD
Odlicno radi to za sta je namenjen...

Za ostale formate i ja trazim...
[ Mladen_Perisic @ 30.11.2005. 16:14 ] @
Boilsoft je ime firme. Pođi na njihov sajt i upoznaćeš jedan od kvalitetnijih user friendly konvertora (ako ne i bolji). Takođe, TMPGEnc je odličan, Nero VisionExpress 3 i 4...
[ sasa.ivkovic @ 11.12.2005. 01:22 ] @
ArcSoft-ov program 'Video impression"!
Jednostavan za rukovanje, ima sva potrebna podesavanja rezolucije, kompresije, codec-a,...Po meni je on jedan od najzgodnijih programa za kucno zezanje bez nekih profi prohteva i poprilicno je brz.Mislim da pravi odlicne zapise.
Za ozbiljniji rad - SonyVegas, AdobePremierre,...
Naravno, ovo je moje misljenje, na osnovu mog skromnog iskustva i nekolicine poznanika koje interesuje manj ili vise ova oblast!

Pozdrav!

http://www.arcsoft.com/products/videoimpression/
[ Burgos @ 11.12.2005. 11:19 ] @
TMPGEnc