[ DEEp BLUE @ 28.11.2005. 23:10 ] @
Kako da iz run>msconfig>startup izbacim programe koji se ne dizu sa sistemom,i ne trebaju mi ?! Konkretno,realsched se shtikilira sam cim jednom pokrenem Rplayer,i sledeci put eto ga i u Task menadzeru,pa messenger i sl,pa onda aj` run>uncheck.... pa restart!! Cak ima i par programa koje sam deinstalirao !!?

Hvala unapred !
[ zderavko @ 29.11.2005. 00:48 ] @
Probaj ovim da reshish problem.
[ VRKY @ 29.11.2005. 13:39 ] @
Pa sam si si odgovorio preko msconfig-a, odeš na tab StartUp odkloniš kvačicu s željene aplikacije, i "spremiš" postavke, odradiš restart (po potrebi) i to je to.
Uostalom imaš brdno sličnih alata tipa, Autoruns, TuneUp Utilities itd. A naravno možeš to i uradit ručno (brisanjem reg. ključeva ili otklanjanjem aplikacija iz StartUp foldera).
[ brale1 @ 01.12.2005. 15:23 ] @
ok i mene zanima isto to
jednostavno otčekiraš programe koje ne želiš u startupu ali onda dobiješ upozorenje windowsa da se podiže u: "selective startup" modu što to znači
i smije li se ta opruka odjeb.
[ Tosaxxx @ 02.12.2005. 09:54 ] @
Pa kada odcekirate programe koji vam ne trebaju se dizati sa sistemom, zatvorite taj dialog i Windows vam ponudi restart, sto i prihvatite... Mora da se restartuje... Posle restarta ce biti sve u redu...
[ brale1 @ 02.12.2005. 10:52 ] @
ok sve je to jasno ali
što je s porukom da se win podiže u "selective or diagnostic mode"
te da idem nazad i odaberem "normal startup" ili ignoriram poruku ?
Što je s tim ?
[ plavigor @ 02.12.2005. 11:15 ] @
To je samo poruka da je neko pogasio neke stavke, cisto kao podsetnik (mozda je komp ugasen tek nakon dva dana). Ako cekiras kucicu ta poruka se vise nece pojavljivati, a ako je ne cekiras pojavice se svaki put sa podizanjem sistema, opet cisto kao podsetnik (mozda si samo isprobavao nesto pa da te podseti).
Pozdrav
[ brale1 @ 02.12.2005. 15:25 ] @
oK !
[ m.alexandar @ 03.12.2005. 19:53 ] @
Ako si uradio kao sto sve ovo predhodno i nemash rezultat, ne bih da te plasim ali mozda ti je otishao cash na plochi.