[ Lunatic @ 29.11.2005. 15:12 ] @
| dakle imate pitanje u nazivu teme.. naletao sam na veoma interesantne linkove na ruskim sajtovima ali ne mogu da downloadujem jer nemam ruski IP... da li postoji resenje sto se tice normalnog dialup-a i da li postoji resenje da preko akademske mreze(rcub.bg.ac.yu ili kako vec) zaobidjem pomenutu zabranu?
|
[ Kosta ******um Rex Persia @ 29.11.2005. 15:31 ] @
Nije to u pitanju,verovatno.Već trebaš da se učlaniš na takav sajt da bi mogao da skidaš šta hoćeš.Bar tako radi jedan moj drug koji ima brzi internet.
[ commissar @ 29.11.2005. 15:36 ] @
Probas pomocu ruskih proxy servera.
[ Vole Domu @ 29.11.2005. 19:44 ] @
reci tacno koji je sajt u pitanju, sto se tice rusa, ja skidam sa raznih njihovih sajtova,
svaki ima neku svoju foru; isto ne verujem da je fora sa ruskim IP-om ali evo linka:
[url]
http://www.proxy4free.com/page1.html [/url]
ja skidam najvise sa mp3spy.ru allofmp3.com i mp3search.ru
[ stameni @ 29.11.2005. 20:07 ] @
Citat:
naletao sam na veoma interesantne linkove na ruskim sajtovima ali ne mogu da downloadujem jer nemam ruski IP...
Je l" ti ne bi bio problem da pošalješ te linkove?
[ Lunatic @ 30.11.2005. 16:03 ] @
Citat:
Vole Domu: reci tacno koji je sajt u pitanju, sto se tice rusa, ja skidam sa raznih njihovih sajtova,
svaki ima neku svoju foru; isto ne verujem da je fora sa ruskim IP-om ali evo linka:
[url]
http://www.proxy4free.com/page1.html [/url]
ja skidam najvise sa mp3spy.ru allofmp3.com i mp3search.ru
zar nisu ovi sajtovi retki ruski sajtovi na kojima se nesto naplacuje?
ma ja sam pitao generalno kad mene kasiraju zbog neruskog ip-a sta da radim..
[ Vole Domu @ 30.11.2005. 19:30 ] @
Bas u tome je poenta nema nikakve zackoljice sem u tome sto se placa, i onda kad zaobidjes placanje...dobijes najbolju uslugu naustrb ovih koji placaju. Koliko se secam ovi sajtovi su najazurniji sa novim albumima a imaju i najvecu ponudu....
Jos nam nisi rekao koji su sajtovi kod tebe u pitanju
[ Pharos @ 03.12.2005. 02:08 ] @
@Lunatic
Ne postoji nikakvo rešenje osim da nađeš neki public ruski IP.
Ruski IP je nemoguće naći. Ja sam jednom posle 3 sata pretrage naleteo na jedan koji je bio ugašen već posle 10 min.
Ne možeš da zaobiđeš zabranu preko akademske mreže.
Samo te ruski IP spasava :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.