[ broker @ 01.12.2005. 10:11 ] @
Ljudi, kada ostavljate info o spamerima, nemojte stavljati u poruke njihove web adrese. Izmenite adrese tako da budu neispravne (umetnite neki razmak ili tako nesto). Cinite im ogromnu uslugu kada ostvite valdian link ovde. Es se odlicno kotira na pretrazivacu i svaki spamer moze samo da prizeljkuje da na ovakvom sajtu stoji link ka njegovom sajtu.

Suprotno tome, email adrese spamera nemojte dirati. neka ostanu ispravne, kako bi drugi spameri, koji koriste harvestere, te emaila drese pokupili i slali im spam. email adrese zrtvi obavezno uklonite ili ucinite neispravnim, da oni ne bi postali dalej zrtve spamera.

Mnogim spamrimaje bitno da inforamciaj koju salju dodje do sto vise ljudi. Ako je takav slucaj, gledajte da ne sotavlajte komletnu informaciju koju ste dobili od spamera nego samo dovoljnu informaciju da bi spam bio prepoznat.
[ Mister Big Time @ 01.12.2005. 14:22 ] @
slazem se :)

Odavno sam to negde pomenuo, da je paradoxalno da se ostavlja full info o spam porukama ovde... bas zbog pretrazivaca... cinimo sami sebi medvedju uslugu.

TOP temu :)
[ IcyImpact @ 01.12.2005. 15:43 ] @
Unatoč ovome, mislim da će se dosadašnja praksa nastaviti - pa prijedlog, bi li bilo dobro da moderatori reagiraju i sami modificiraju takve poruke?
[ Bhamby @ 03.12.2005. 01:58 ] @
@broker: Spamer http://www.elitesecurity.org/tema/130407-Spamer-triper se ne javlja više (ima mesec dana i jače).

Da nisi potezao neko svoje antispam-oružje. Sećam se da si na nekoj temi obećao nešto slično.

p.s. I ako nisi ti, prozivka spamera na ES je očigledno dala rezultat.