[ sale83 @ 01.12.2005. 10:49 ] @
Danas sam doda mod_perl 2.0.2 za APACHE . To sam uradio jer ocu da koristim ASP scripte pod APACHE . Instalacija mod_perl 2.0.2 je protekla lako i sve je uredu. U httpd.conf od apachea sam ucitao mod_perl i to se mozes videti u administraciji za servise isto tako kad ukucam localhost/nesto/ Ovako izgleda: Code: Apache/2.0.54 (Win32) PHP/5.0.4 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.3 Server at localhost Port 80 Znaci mod_perl/2.0.2 je ucitan !! Ali zasto nece da radi ASP scripta ??? Uvek kad ocu da pokrenem ASP scrpitu ona se downloaduje !!! Znaci nece cak ni da prikaze ono cod od scripte a kamoli da prikaze rezultat rada scripte vec uvek mi daje scriptu na download!!! Sta sam pogresio ili sam jos mozda nesto propustio da uradim ??? PS. Tek sam sad ugledao da sam ocigledno pogresio TEMU. Kod mene je upitanju windowsXp !! Ja sam isao na Pretragu kucao APACHE i nasao ovde slicnu temu a nisam gledao da je upitanju UNIX !! Temu sam pokusao da obrisem ali pise samo MODERATORI i ADMIN. Zato se izvinjavam i nadam se da ce MODERATOR DA PREBACI TEMU NA PRAVO MESTO !! [Ovu poruku je menjao sale83 dana 01.12.2005. u 11:53 GMT+1] |