[ melkiot @ 01.12.2005. 20:48 ] @
Ima li tko shemu za nekakvo snažno,ali stvarno kvalitetno predpojacalo?Neka bude samo bass i treble....Htio bi da ima jako pojačanje... |
[ melkiot @ 01.12.2005. 20:48 ] @
[ JOJO847 @ 02.12.2005. 12:21 ] @
hm,sto bi ti znacilo ovo "snažno" ? Predpojačalo koristiš da bi signal niskog nivoa prilagodio ulazu pojačala. Ako ti treba samo ton kontrola, porazmisli o equalizeru.
s čega uzimaš signal? na http://www.bas.abshost.net/mojiprojekti1.html pod predpojačala gledaj "standard" ako misliš da ti treba baš predpojačalo. [ damiru_2 @ 02.12.2005. 15:20 ] @
Verovatno je mislio na predpojačavač koji može da pojačava niske/visoke tonove preko 20dB. Bar tako sam ja shvatio.
[ melkiot @ 02.12.2005. 21:11 ] @
da,mislim na pojačacanje niskih i visokih tonova preko 20 dB recimo....
ali htio bih da bude kvalitetno. [ damiru_2 @ 03.12.2005. 17:22 ] @
Pokušaću da "izbunarim" šemu za Bass/Treble (+-20 dB) sa 741, pa ako je nađem okačiću je ovde.
[ Aleksandar Đokić @ 04.12.2005. 02:54 ] @
sa 741 za +-20 je izuzetno lako, ali je decko reko da oce vise od +-20db
[ Wesco @ 25.04.2008. 16:26 ] @
Zavisi sta ti treba, ali pokusacu da odgovorim na tvoju temu.....
Da li si cuo za StevAudioLab treble booster? To ti je treble boster rucne izrade.... Gotovo svi čuveni svetski gitaristi iz sveta jazz, blues i rock gitare od polovine 60-tih godina XX veka pa do danas su imali TREBLE BOOSTER (oni koji danas više nisu među živima), ili ga imaju i koriste ga kao osnovu u strukturi građenja svog jedinstvenog tona gitare. Počev od Jimi Hendix-a, Eric Clapton-a, Jeff Beck-a, Peter Green-a, Ritchie Blackmoore-a, Rory Gallagher-a, Jimmy Page-a, David Gilmoure-a, Brian May-a, Robert Fripp-a, Pete Townshand-a, Andy Summers-a, Gary Moore-a, Eric Johnson-a, Tony Iommi-a, Wishbone Ash-a, The Kinks-a, The Rolling Stones-a itd. itd. Pre-amp zaslužuju prvenstveno vrhunski gitaristi viskog nivoa znanja i veštine sviranja na gitari, iako za gitariste skromnijeg znanja može predstavljati ogroman motiv za napredovanje u učenju sviranja gitare. Sa ovom napravom, kada se pravilno podesi i uskladi sa pojačalom, ton prosto „oživi“. Oni koji su imali priliku da isprobaju ovu napravu, osim oduševljenja bojom tona, rekli su da imaju osećaj da sviraju bez naprezanja i lako. Nadam se da sam ti delimicno pomogao da znas sta da trazis... Javite se ako imate jos neka dodatna pitanja (mozete i preko kontakta na ES forumu) ili pogledajte sajt...mozda ce Vam odgovoriti na neke od Vasih zahteva... Pozdrav za sve gitariste od Vese iz Zrenjanina!!! [ ajdeBre @ 29.04.2008. 23:18 ] @
Evo u prilogu, pa proracunaj...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|