[ sekulicB @ 02.12.2005. 22:04 ] @
shta mislite o F@M faksu u novom sadu! interesuje me shta vi mislite i da li je priznat svuda u SCG i da li je priznat u BIH! |
[ sekulicB @ 02.12.2005. 22:04 ] @
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 11.01.2006. 11:18 ] @
Nemoj se uopšte opterećivati time da li je priznat ili ne. Sve će se svesti na to da li sam imaš želju da nešto naučiš. Većini pravih kompanija je svejedno koji si fakultet te struke završio, ako se pokažeš dobro na probnom radu. Privatni fakultet (ako ga možeš priuštiti) je bolji jer ima manje studenata i birokratije sa kojom moraš da se nosiš..takođe ima više kretena oko tebe, od kojih je većina tu da bi dobila papir, misleći da je tim papirom rešila sve brige u životu (mada..da i moj tata ima lanac benziskih pumpi, verovatno bi i meni taj papir rešio brige:)
Gde god da okreneš nećeš pogrešiti, pod uslovom da istraješ. [ sekulicB @ 17.01.2006. 19:10 ] @
moj tata nema para, niti ima lanac benzinskih pumpi!!! bavi se poljoprivredom!! i skromno zivimo!!
no mozda cu upisati taj faks, jer:: 1.bih studirao vanredno! 2. upis nije toliko skup! a ne bih staonvao u NS! 3 pa bi me to izaslo otprilike kao da studiram npr u BL, jer sam iz RS, kao redovan, a ovamo mi je veca verovatnoca da cu zavrshiti!! no hvala na odgovoru! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|