[ seeker28 @ 07.12.2005. 10:31 ] @
Poštovanje, ljudi. Dobio sam zahtjev za izradom cd prezentacije jednog proizvoda, ali nisam nikada do sada radio nesto slicno ovom. Stoga par brzinskih: - Odakle krenuti s kreiranjem prezentacije? Na koja pitanja moram znati odgovor da bi prezentacija proizvoda koji klijent zeli prodati bila uspjesna? Bilo kakav link, tutor, savjet vrlo dobrodosao. - Prezentacija bi trebala ici na arapsko i kinesko trziste, pa sam u dilemi da li raditi prezentaciju na 2 jezika (kineski, arapski), jednom jeziku (engleski) ili da pojedinacno (1/3 naklade na kineskom, 1/3 na arapskom, 1/3 na engleskom). - Mislili smo to uraditi u flashu, ali sam sad u dilemi da li koristiti Flash 8 ili da stavim nesto sigurnije, tj. nize (Flash 7) ? - Koje agencije su kod nas ili vanka radile do sada prezentacije za vece kompanije, recimo Jana, Labud, VIP, T-com i tako to? - Kako naplacujem pripremu prezentacije? - Da li mi se isplati uzimati JewelBoxing cd-omote i mislite li da je to dovoljno efektno? IMHO, je. Kakva su iskustva (if any) s dostavom vece kolicine (recimo za pocetak 500 komada) boxeva iz Amerike od njih? Oce li se to ostetiti pri transportu? - Gdje mogu povoljno otisnuti prednju stranu samog cd-/dvd-a kod nas i posto? Fala puno ![]() |