[ Darko Lekic @ 14.12.2005. 08:31 ] @
Zanima me kako webmasteri nakace neku muziku na sajtu a ona ne može da se skine već samo svira kada se dodje na sajt Pretpostavljam da je to ipak muzika u mp3 ali sa nekim ugradjenim pleyerom na samom sajtu evo primera: http://www.dragana-mirkovic.com/homef.htm Na sajtu ima gde piše Juke Box i spisak pesama -Tamo -Evo -Cvet i kada se klikne na pesmu cuje se na zvucnike kako svira Da li je moguće skinuti ove pesme na disk nekim trikom u nekom od standardnih medija formata ili ne ( mp3 ) ? Ako moze kako ? Probao sam u View Source da potrazim putanju do fajla ali nema:( Na istom ovom sajtu ima i spotova koji se mogu skinuti , na linku gde piše „video ” Mene zanima kako su uspeli da te spotove smanje na velicinu od samo 2.5 mb , maltene kao da je mp3 format Pogledao sam spotove u Windows Media Pleyeru i ne deluju mi da su losi u smislu da su izgubili na kvalitetu , a opet znam da spotovi idu do velicine oko 50 mb Kako su kovertovali ove spotove da budu tako mali u smisli velicine, a ipak imaju kvalitet za gledanje i slusanje i da li postoji neki program za to ili neki trik ? Hvala na bilo kakvom odgovoru |