[ Error404 @ 14.12.2005. 12:10 ] @
Fajl sam postavio na www.tehnomanija.co.yu/slika.zip
U pitanju je slika koja je print screen sa dvd-ja, a sliku sam onda otvorio u photoshopu i kada idem zoom in ili out, cudna se stvar desava. Deo koji pripada windows media plejeru se zoomira, a deo koji je video se ne zoomira.
Ukoliko me nista ne razumete skinite fajl i probajte zoom in i zoom out u photoshopu pa cete videti. Magija.
Meni je ovo veoma cudno za jedan psd fajl, gotovo neverovatno. Ako neko ima neko normalno objasnjenje bio bih veoma zahvalan.
[ Error404 @ 14.12.2005. 12:18 ] @
Sada sam opet otvorio sliku u photoshopu i video deo je jednostavno nestao. Nista mi vise nije jasno a posto je video deo nestao nece biti ni vama jasno moje pitanje, pa ne morate ni da odgovarate na ovaj post, a ja idem odma da poludim do kraja.
[ Goran Mijailovic @ 14.12.2005. 12:23 ] @
Imao slican slucaj, jednostavno print screen video fajla ne radi kako treba dal je u pitanj neka zastita ili sta vec reci ce ti veci strucnjaci
[ anon28907 @ 14.12.2005. 18:59 ] @
Sretao sam se i ja sa ovim problemom dok sam radio u windowsu
ona slika sto si je prilozio u prilogu nama ostalima izgleda sasvim normalno, bez problema sa zumiranjem a kod tebe izgleda tako kako izgleda jer si je ti snimio ... verovatno sa nekim screen capture programom .. pokusaj da uvatis screenshot pomocu nekog plejera koji poseduje "svoj" screen capture alat.
[ Warrior18 @ 18.12.2005. 16:41 ] @
A mozda jednostavno da probas prt. scrn.?

Yugo Moto: Zasto jednostavno kad moze komplikovano..
[ Error404 @ 19.12.2005. 08:37 ] @
Pa Ratnice, print screen sam i uradio kao sto sam i rekao u prvom postu. Zar ne?
[ dr ZiDoo @ 19.12.2005. 09:06 ] @
Prtin Screen nekada ne moze uhvatiti snimak kako treba. Probaj sa nekim programom koji je specializovan za takve stvari. (SnapIt, In ili kako god vec)
[ NastyBoy @ 03.01.2006. 02:35 ] @
3 nedelje kasnije, but never mind....

Grab skrina ne mozhesh da uradish tako jer se video prikazuje u overlay-u, koji je hardverska stvarchica vezana za GPU i renderuje se nakon (tj. preko) svega ostalog. Zato Windows nema pojma shta se unutra nalazi.

PrintScreen za filmove mozhesh korisiti ako u Display Properties podesish Hardware Acceleration na minimum (tj. da ga iskljuchish)