Citat:
negyxo: Moje skromno iskustvo sa VS2005 govori da je za minimalan rad potreban P4 1.5 GHz sa 512MB RAM-a. Za optimalan sto vise rama i brz disk. Ja imam obican HDD vezan na standardan IDE kontroler dok prijatelj ima SATA na RAID-u i razlika je osetna. Procesori i memorija su nam indenticni.
Mislim da je covek mislio na zahtevnost aplikacija pisanih u .net2.0, ne na sam visual studio. Al kad smo vec na tu temu, vs.net 2005 je zverina sto se tice arcenja procesorskog vremena i memorije. Ja sam neki komforan rad dobio tek kad sam podigao memoriju sa 1gb na 1.5gb (P4 3.02G HT sa RAIDom). Koliko sam provalio iz mog amaterskog petljanja po vs.net procesu i njegovim threadovim, 80% CPU vremena vs.net potrosi na pasivno kompajliranje i intellisense. Shodno tome, sto ste brzi u kucanju koda to se vise aktivira taj proces u pozadini i to je sporji vs.net

To mu dodje kao vazdusno kocenje, sto si brzi to te vise koci

Generics vuku dosta na intelisense strani, sto je i bilo za ocekivati (pored toga, obozavam novootkriveni bug sa rekurzivnim generics-ima koji zakucavaju vs.net usred kucanja

)