[ simor @ 15.12.2005. 14:58 ] @
Ovde mozete da vidite da vidite novi logo Fedore koji je nedavno usvojen kao i predloge koji su bili. Ucinilo mi se zanimljivim pa ko voli Fedoru...

http://fedoraproject.org/wiki/Marketing/LogoIdeas
[ slaks @ 15.12.2005. 15:27 ] @
Pa ovaj novi logo je počeo da se primenju pojavom prve Test verzije FC5 čini mi se 24.11.05

Tako da si malo zakasnio :)
[ simor @ 15.12.2005. 20:57 ] @
Mozda imamo drugacije misljenje o pojmu "nedavno", a taj datum koji si naveo i nije toliko "davno" i mislim da nisam "malo zakasnio".
[ tdjokic @ 15.12.2005. 21:46 ] @
Citat:
simor: Ovde mozete da vidite da vidite ... kao i predloge koji su bili.

@slaks: meni je veoma zanimljivo sto sam video i ostale predloge, tako da ovo "zakasnjenje" moze da se aplicira samo na usvojeni logo.

Od svih resenja mi se najmanje svidja bas ovo usvojeno. Nije mi se svidelo ni ono pre, onaj nikakav sesir, ali mi je i ovo novo dosta jadno.
[ MMX @ 16.12.2005. 00:46 ] @
Da iskren budem, meni se ne sviđa ni jedan predlog. Mogli su nešto bolje da osmisle.
[ slaks @ 16.12.2005. 10:44 ] @
Citat:
tdjokic: @slaks: meni je veoma zanimljivo sto sam video i ostale predloge, tako da ovo "zakasnjenje" moze da se aplicira samo na usvojeni logo.

Od svih resenja mi se najmanje svidja bas ovo usvojeno. Nije mi se svidelo ni ono pre, onaj nikakav sesir, ali mi je i ovo novo dosta jadno.

Ok to je u redu.

I slažem se u potpunosti da je bilo i boljih rešenja za logo, ali izgleda da oni koji su pravili logo nisu imal baš prevelike mašte.
[ bojan_bozovic @ 16.12.2005. 10:48 ] @
Macromedia Flash?