[ LOW @ 16.12.2005. 18:38 ] @
U koji format da exportujem animaciju da bi dobio najbolju rezoluciju?? nije bitna velicina! |
[ LOW @ 16.12.2005. 18:38 ] @
[ dimke @ 17.12.2005. 22:30 ] @
Pitanje mi je malo nerazumljivo.Ti sam odredjujesh rezoluciju samog filmicha animacije u Render postavci, ako mislish na codeke mislim da nema razlike.
Ako ti nije problem da renderuje frajm i 5-10 minuta stavi ga na vechu rezoluciju (ali je PAL format sasvim odgovarajuch)-to ipak zavisi i od modela. Poz(valjda sam ti neshto pomogao) [ LOW @ 17.12.2005. 22:54 ] @
Puno hvala!
Znam da je pitanje konfuzno ali takav sam i ja :)) Postavim ja rezoluciju na maximum ali kvalitet exportovanog filma nije zadovoljavajuci! Potreban mi je neki plug-in ili codek... [ Okmijun @ 20.12.2005. 08:34 ] @
Ako mislimo na isto.....
nemoj da stavljas da ti renderuje animaciju, nego od frejma 0 do frejma npr 500 i onda te targe ili sta vec oces spoji negde to ti je bolje [ MOHOK7 @ 20.12.2005. 10:25 ] @
> ???
Koji Max imas ? Kvaliteta ovisi i o upotrebljenim materijalima i o renderu i o formatu u kojem spremas datoteku. Koji format si odabrao kao izlaznu datoteku ? Koji Material si upotrebio sa kojim mapingom i kojim shaderom? Koju render masinu si upotrebio? Ovisno svrsi posla ( motivu) valja uzeti odgovarajuci alat. Sve to na kraju finaliziras sa odgovarajucom rezolucijom. Pitanje je odvec siroko da bi se mogao dati precizan odgovor. Pozdrav s ove strane Alpa MOHOK Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|