[ Warrior18 @ 17.12.2005. 13:01 ] @
Pozdrav ljudi Ovako, da odmah kazem u cemu je problem. Ja sam noob u php-u, dosta se u html i css razumem, a php bi trebao da uskoro pocnem da ucim. E sad, moj problem je ovaj: Ja i par prijatelja smo ovde u Nemackoj hteli da otvorimo jedan mali hosting sa prihvatljivim cenama koji bi (barem se nadamo) pokrivao neke potrebe nase studentske. Vec smo napravili dizajn i ostalo, ali nam sad treba kontakt i skripta za narucivanje hosting paketa. Probao sam par nekih na netu sto sam nasao ali mi se uopste nisu svideli tako da sam odustao i sada vas molim za pomoc. Ako bi neko od vas mogao da nam pomogne bio bi mu do boga zahvalan i nudim mu: 1 Gb Mesta 20 GB Protoka .com ili .net domena 3 godine sve ostalo sto mu treba Ako nam to neko od vas napise dobice ovaj paketic za dzaba od nas. A ovo nam treba u skriptama: Kontakt skripta: Code: Ime i Prezime Telefon (Opcionalno) Poruka Skripta za Narudzbinu: Code: Ime i Prezime: Ulica i Broj: Postanski Broj: Grad: Drzava: Telefon: Paket koji narucujete: (dropdown box i u njemu: Lite, Plus, Heavy) Opcije: (dropdown box i u njemu: MySQL Plus, FTP Plus, Traffic Plus) Ugovor: (Textbox u kojem ce pisati ugovor i pravila) Slazem se (Checkbox) Ne slazem se (Checkbox) Narucujem (Button) Sve to onda da posalje na nasu e-mail adresu u kojoj mi mozemo vidjeti podatke u formatu: Code: Ime i Prezime: Ulica i Broj: Postanski Broj: Grad: Drzava: Telefon: Paket: Opcije: Hvala Unapred [Ovu poruku je menjao Warrior18 dana 17.12.2005. u 16:26 GMT+1] |