[ SlashGnR @ 19.12.2005. 01:06 ] @
Zdravo. Molim vas procitajte ovo. Imam problem u skoli, treba da napravim bazu podataka, inace necu biti ocenjen na polugodistu, a ja nemam vremena da to uradim zbog razloga o kome ne bih, a i ne znam to da uradim jer dugo vremena nisam isao u skolu iz gore nepomenutog razloga. Znaci, treba mi neko ko bi mogao da mi napise celu bazu ili makar veci deo. Program je ovakav: Treba da se napravi baza podataka kradenih automobila. Na prvoj stranici treba da bude tabela u kojoj ce da budu recimo 5 stavki (napr. tablice, proizvodjac, tip, boja, vlasnik) i da bude moguce pretrazivanje po svakoj stavki. A u zasticenom delu (to znam i ja da napravim da bude zasticeno) treba da bude moguce editovati tu bazu (unos/menjanje/brisanje upisa). I to je sve. To nije tesko, ali ja to ne znam da uradim, a moram inace propadoh. Mozda bi bilo i dovoljno da mi date neku postojecu bazu koju bih mogao samo da prepravim. U svakom slucaju hvala u napred. Mozda ce ovo neko smatrati drzkim, glupim, neodgovornim, ... ali meni je ovo vazno i ovo je bilo jedino resenje. Program (sajt?) treba da bude gotov sto pre. Hvala |