[ flylord @ 20.12.2005. 15:37 ] @
http://tagor.guruserve.com/index.php (Ovo je buduci site http://www.tagor.co.yu i treba uskoro da bude online)

Naravno zanima me svako misljenje i negativno i pozitivno.
[ bojan_bozovic @ 20.12.2005. 16:52 ] @
Senke napravi u Photoshopu ili GIMP-u a ne ovako sa CSS i HTML ;) Mislim na ono crveno sa desne strane i ispod blokova na uvodnoj strani ;)

Izbaci vertikalnu crvenu liniju izmedju linkova s leve strane i sadrzaja - kvari utisak

Svidja mi se meni sa leve strane, samo postavi glavnoj tabeli CSS height:100%; tako imas i mogucnost za dobar footer, s obzirom da vidim da je sajt HTML 4.0(1) Transitional a ne Strict.

Ostalo je OK.


[ oliver78 @ 20.12.2005. 17:54 ] @
Posvetli sivu boju u pozadini drop down menija.
[ Zero-Cool @ 20.12.2005. 21:46 ] @
Sve je ok, cak i prethodne primedbe, ali mislim da si promasio ovo sa senkom. Intezitet boje koja ide u senku ne treba da bude toliko jak, treba da bude dosta posvetljeno.

Takodje mislim da bi bolji efekat dobio kada bi te boxove radio sa rounded corners i koji bi imali svetlu nijansu crvene kao senku i standardno crn border.

Sto se tice ovih crvenih bordera, tj ove crvene vertikalne linije i onog okvira iznad to bi mogao malo da prepravis i taj okvir da se ne zavrsava tako ni na nebu ni na zemlji.

Takodje ono gore mapa sajta, uloguj se, registruj se to bi mogao da stavis u neku vrstu pravougaonika sa zaobljenim donjim levim coskom i da stavis bela slova sa crvenom pozadinom, a meni (horizontalni) da spustis u onaj crveni okvir i da okvir malo prosiris (koji pixel)

vertikalni meni je ok, ali uradi hover u boji senke koju stavis za boxove.

Eto probaj tako pa onda pisi da vidimo sta si uradio, mislim da ce ispasti super!