[ mrakodol @ 21.12.2005. 09:05 ] @
Ljudi, moze li mi neko poslati skriptu kako se ovako nesto moze napraviti i kako da izgleda bas ovako kao na sajtu:

http://www.trovster.com/desktop/

Bas me je odusevilo i inspirisalo! Molim VAS!!!!
[ noviKorisnik @ 21.12.2005. 09:11 ] @
Halooo - View page source, zar je to toliko komplikovano ???
Code:
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="styles/defaultxp.css" title="User Defined Style">

<link rel="alternate stylesheet" href="styles/defaultxp.css" type="text/css" media="screen" title="Default XP Theme">
<link rel="alternate stylesheet" href="styles/classic.css" type="text/css" media="screen" title="Classic Windows Theme">
<link rel="alternate stylesheet" href="styles/sustenance.css" type="text/css" media="screen" title="Sustenance Theme">
<link rel="alternate stylesheet" href="styles/longhorn.css" type="text/css" media="screen" title="Longhorn Theme">

<!-- javascript needed for added functionality. Includes working clock and dragable desktop icons -->
<!-- javascript functionality by Alex Schroeder http://alexanderschroeder.net/ -->
<script type="text/javascript" src="scripts/clock.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/startmenu.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/xp-demo-common.js"></script>
<!-- -->
<script type="text/javascript" src="scripts/dom-drag.js"></script>
[ Br@nkoR @ 21.12.2005. 09:34 ] @
xe xe xe :)
[ mrakodol @ 21.12.2005. 10:39 ] @
Pa dobro sto se odmah ljutis??? PA nisam pocetnik, ali mi je bas mocan sajt pa sam htio da ga podjelim sa vama!A vi me odmah napadate kao da sam pocetnik!
[ Br@nkoR @ 21.12.2005. 10:49 ] @
Ja nisam uopšte rekao da si početnik, već sam se sam nasmejao, zato što sam pre neki dan bio pitao u vezi ovakvih tema. Izvinjavam se ukoliko si se našao uvređenim. A inače i ja sebe smatram početnikom i kada vidim nešto zanimljivo na nekom sajtu, a ne znam kako je urađeno, trudim se da sam otkrijem, jer tako mi je lakše ukapiram.

[Ovu poruku je menjao Br@nkoR dana 21.12.2005. u 11:56 GMT+1]
[ noviKorisnik @ 21.12.2005. 11:33 ] @
Ja nisam uopšte rekao da si početnik, već sam se sam nasmejao, zato što sam pre neki dan bio pitao u vezi ovakvih tema. Izvinjavam se ukoliko si se našao uvređenim. A inače i ja sebe smatram početnikom i kada vidim nešto zanimljivo na nekom sajtu, a ne znam kako je urađeno, trudim se da sam otkrijem, jer tako mi je lakše ukapiram.
[ noviKorisnik @ 21.12.2005. 11:33 ] @
;-)
[ Br@nkoR @ 21.12.2005. 12:16 ] @
;)