[ zoran @ 21.12.2005. 23:16 ] @
Nedelju dana do kraja godine ............ili nemate vremena................ili nema posla ???
Kod mene ova nedelja i nije baš nešto sjajno krenula, kako je kod vas?
[ gagizr @ 21.12.2005. 23:30 ] @
pustoš.......početak nedelje nije bio sjajan medjutim danas je bilo malo bolje......
ali jako slabo u poredjenju sa prethodnim godinama..........svake godine sve slabije......a sad je najveća sezona.......
[ nedzad.k @ 22.12.2005. 00:27 ] @
sta reci!??..........iz mjeseca u mjesec je slabije a kamoli PROSLA GODINA........
kod mene je navalica samo na A.CD,i uopsteno "CAR-AUDIO",popravke dekodiranje i sl,a ovo ostalo dace bog....
[ Lalemajstormoler @ 22.12.2005. 00:32 ] @
Vauuuu,ja sam za dva meseca prodao,samo tri televizora,strasno,samo zovu,koliko kosta,kad ste kuci,a gde se nalazite i nema ih posle.
Da popizdis.
Poz......Lale
[ BD-electronic @ 22.12.2005. 07:56 ] @
Ja sam sve do ove godine rastao sa poslom ali ova godina pad. ovaj mjesec mi je krenuo solidno prva sedmica a onda tanjež kao i ovih dana, mada po iskustvu ovi dani bi trebali da budu najbolji ali ...
[ Integral @ 22.12.2005. 08:34 ] @
Kilavo i kod mene.
[ happydayhr @ 22.12.2005. 08:48 ] @
Pa zar niste sretni što su televizori sve kvalitetniji :-)))
[ SaleSk @ 22.12.2005. 11:02 ] @
A ja mislio da samo ovde kod nas u Skoplju posao slabo ide...ali kako vidim sve je gore i gore....
:)))
Kljuc na vrata, motiku u ruke i u polje :))))
Pozdrav
[ marindza @ 22.12.2005. 11:08 ] @
Prosli mesec i prva polovina ovog je bila super,a sad nesto tanko!Valjda bile ove slave,pokusavam da nadjem izgovor!
[ mihal abelovski @ 22.12.2005. 11:53 ] @
Mozda je bolje i biti bez posla (da bi se malo sredila radionica za praznike), nego kao kod mene da se sete musterije da na tavanu imaju neki TV (rashodovan) koji ne bi bilo lose da majstor (za sitne pare) malo "podmaze" kako bi deca imali sta da gledaju za Novu godinu.
[ zoran @ 22.12.2005. 12:32 ] @
I kod mene je prva nedelja ovog meseca bila haos , a onda sve slabije i slabije...........mislim ipak da je to zbog novaca ...........čim bude love na tržištu oma svi navale , a onda opet tajac , kao da su se dogovorili.
[ skull @ 22.12.2005. 14:50 ] @
Za sve je kriva ova klima,mozda sa ldnim vremenom mrzni i posao....onako samo razmisljam.
[ sakibm @ 22.12.2005. 18:39 ] @
Nije za pohvalu ni kod mene, nadajmo se da će doći bolji dani.
[ rubin_miki @ 22.12.2005. 18:55 ] @
ok je..nemojte samo da kukate
pozdrav
Rubin
[ m-irma @ 22.12.2005. 20:35 ] @

pa i nije da se kuka,ali je stvarno cinjenica da je svakim danom
sve manje i manje posla,nema vise onih starih dobrih vremena.
[ gagizr @ 22.12.2005. 21:03 ] @
Juče je lepo naš guverner izjavio da su zaposleni gradjani u proseku zaduženi po tri plate unapred........
dobar deo tih para je iskorišten za kupovinu loše bele tehnike i tv-a,koji već počinju da se kvare.....sigurno se neće zadužiti još koju platu unapred.........tako da će morati da popravljaju.........biće posla ,naravno ko hoće da radi uvek ima nekog posla........
[ skyline-GTR @ 22.12.2005. 21:07 ] @
eh kod mene nista za pohvaliti nesto mi nedolaze ark na dekodiranje tako da malo para lapam na tv-ima (svi idu kod tate na servis hehehhehe)

pozz svima

poseban pozdrav mojim najboljim prijateljima zoran,DB-elektronic i ostalima

[ FlashMaster @ 22.12.2005. 21:43 ] @
Meni je ova druga polovina meseca solidna.Svi mi dolaze sa pitanjem"Majstore,dolazi Nova Godina,'oce li moci dotle da se popravi?"
Ma sve se moze samo kad se hoce...
A jos tu i tamo dodje koji mobilni na dekodiranje -kad sve saberes i nije tako lose...
Jedino sto imam jako malo vremena za odmor...
I jos da iskoristim priliku da Vam svima pozelim srecne Bozicne i Novogodisnje praznike i mnogo uspeha,srece ,posla i naravno para u novoj 2006. godini...

[Ovu poruku je menjao FlashMaster dana 22.12.2005. u 22:47 GMT+1]
[ gagizr @ 22.12.2005. 23:45 ] @
stvar je u kriterijumima........neko je zadovoljan ako dobije u proseku 1 tv(ili bilo kog uredjaja) na dan da popravi........a neko nije zadovoljan i ako ih ima 5 na dan...........
uvek treba više i bolje........pa ako toga nema nismo zadovoljni........ma glupa tema........kao što sam i rekao ko hoće da radi,uvek će imati posla....i to je sve od mene što se tiče ove priče.......................
[ zoran @ 23.12.2005. 22:21 ] @
Gagi šta se nerviraš :-). Nije poenta u tome , hteo sam samo proveriti neku moju pretpostavku i u pravu sam bio. Posla ima u naletima , a to nije zato što se aparati kvare periodično , nego novca na tržištu ima periodično. Pročitaj ponovo postove i videćeš da je tako. Posla uvek ima ...ali šuške....

Svim kolegama želim puuuno posla do kraja meseca !!!
[ skyline-GTR @ 24.12.2005. 15:15 ] @
Citat:
zoran
Svim kolegama želim puuuno posla do kraja meseca !!!
a sta je sa sledecom godinom hehhehehe

pozz
[ zoran @ 24.12.2005. 16:10 ] @
Otom-potom ......xexexexexe
[ damiru_2 @ 25.12.2005. 00:06 ] @
U odnosu na prethodne godine - bedno. Naročito što se tiče novogodišnjih praznika. A i polako se okrećem drugim stvarima, koje me - istini za volju - možda i previše okupiraju. Ali dok se može radiću servis, a kad se ne bude moglo... E, o tom - potom...
Želim nam svima da budemo uspešniji, uz mnogo sreće (trebaće nam)...
Samo da znate, servis TV uređaja će se polako pretvarati u servis poput računara: skineš šasiju i staviš novu. Ko će tražiti kvarove i trošiti vreme kad će postojati nove šasije za 30-50€? Staviš novu šasiju, ista odradi godinu-dve, pa iz početka.
Sve u korist ljudskog napretka.
Dosta filozofije, dosadan sam i samom sebi...
[ Lalemajstormoler @ 25.12.2005. 00:55 ] @
Dosta filozofije, dosadan sam i samom sebi...

U pravu si bolje da si meni pomogao.
Poz......Lale
[ zoran @ 25.12.2005. 01:06 ] @
Dje si Lale.matori , evo sa'ć ti ja pomognem.........
[ Lalemajstormoler @ 25.12.2005. 01:09 ] @
Ajde brate oni misle da se ja zezam i da znam,pa da ih samo proveravam,a ono u stvari ti znas jedini koliko ja ne znam nista.
Pozdrav tebi si dobio moj mail danas?
[ sakibm @ 24.12.2006. 11:06 ] @

Prije godinu dana pokrenuta je ova tema. Imamo li vremena da nastavimo diskusiju,ili smo pritisnuti poslom i obavezama oko tv-a?
Blizi se kraj jos jedne radne godine, sumiraju se rezultati i daju ocjene. Uspjesna ili neuspjesna godina, da li nasaviti ovaj posao ili mijenjati ga, pitanje je sad. Je li stanje sta bolje nego prije 12 mjeseci. Da budem iskren ja se ne mogu pozaliti na posao, samo na vrijeme.Posto radim i u firmi nedostaje mi vremena da stignem sve.Izdrzimo jos ovu sedmicu-tjedan-hevtu,pa onda idemo kolektivno na praznovanje. Neki vec sutra praznuju,pa im ovom prilikom cestitam njihov praznik i lijep provod zelim. cao

[ hrnjica @ 25.12.2006. 18:45 ] @
sta da vam kazem,najteze mi je prvih 10 dana u mjesecu,a onda ide lakse ka drugoj hiljadarki eura :-)
[ filka @ 25.12.2006. 19:53 ] @
Jel ima mesta tamo kod tebe u gradu jel oces konkurenciju za onih drugih 20 dana. :-) pozdrav...
[ hrnjica @ 25.12.2006. 20:30 ] @
heheheh bujrum dodji ali da znas ja sam djepar po struci
[ misko_mi @ 26.12.2006. 12:00 ] @
Mislim da stvarno ne vredi se kukati ili plakati, kakva je situacija servisera pred Nove Godine.
Onaj koj nema posla neka napravi analizu sta se sada prodaje od TV, pa neka se dobro nabilda za par meseca kad pocne sezona kvarova. Jas sam svedok da u mom gradu je veliki broj na musterije koi kupuju eftini TV sa nepoznato poteklo :-)) u tom slucaju treba se samo proucite te par TV-a i cekati za pravi moment.

Pozdrav
[ skull @ 26.12.2006. 13:17 ] @
Citat:
hrnjica: heheheh bujrum dodji ali da znas ja sam djepar po struci

hehehheheeehhhehehhhh
[ filka @ 26.12.2006. 14:53 ] @
misko_mi jesi li cuo da je neko od cekanja umro.pozdrav...
[ BD-electronic @ 26.12.2006. 15:28 ] @
Ko čeka taj i dočeka !
[ rubin_miki @ 26.12.2006. 16:16 ] @
Citat:
filka: misko_mi jesi li cuo da je neko od cekanja umro.pozdrav...

ma on bio iz Bitolja, tako se ovde u Prilepu govori..
[ zoran @ 27.12.2006. 00:59 ] @
Kad kaže DA ...misli na NE ...ehhh ko će vas povatati...
[ eluks @ 28.12.2006. 09:05 ] @
Postovani majstori, jedan moj kolega na pitanje kako ide posao ovih dana odgovara:kaze u ponedeljak sam imao jedan tv, u utorak nijedan, a sreda mi je gora od utorka.Ja ga pitam kako moze sreda da bude gora od utorka kad nisi imao ni jedan tv.E pa moze da bude gore vratio mi se onaj tv od ponedeljka (Reklamacija)
crnjak
E pa majstori srecni vam predstojeci praznici zelim vam vise strujnih udara i gromova