[ Valerij Zajcev @ 24.12.2005. 19:48 ] @
Dakle ukratko zavrsio sam osnovnu sa vecno poklanjanim ocenama iz matematike, dobro u osmom mi je isla geometrija pa sam imo 3 zasluzeno, upisao sam srednju tehnicku skolu elektrotehnicar audio i video tehnike, matematika OCAJ, ali zbog nekih komp vestina prebace me u drugoj godini na smer elektrotehnicar racunara, kad sam video tezu matematiku i jos preciznu mehaniku vratim se na stari smer, isla mi je samo istorija sta cu volim istoriju ;). E ondak sam se raboleo nebitno i pod nuzdom batalim skolu zakasnim dve godine za vrsnjacima i izlecen ponovo upisujem skolu ali sada skola ucenika u privredi zanimanje kuvar. Za dve godine prilicno sam se razlenjio po ceo dan sedim za racunarom i blejim po netu skolu polazem vise na vezu nego znanjem sto ce kad tad da mi se obije o glavu. E danas sam imao ispit iz matematike bedna trigonometrija tezu oblast nisam u zivotu imao i pao sam ispit.
Pa sam se sad zakleo sebi i nastojacu obecanje da izvrsim naucicu matematiku da vise nikad ne dozivim da mi neko kaze da ne znam elementarne stvari, posto sam prilcno lenj i moram ponovo da ucim da sedim za stolom, dajte mi neki savet za shvatanje matematike kako je vezbati i koje knjige bi valjalo da izvaljam ;) resio sam da predjem sve venove zbirke ali odakle da ucim jer casovi mi se ne isplate bankrotiracu vrlo brzo u odnosu na ono sto treba da ucim.
[ RobertB. @ 13.01.2006. 09:04 ] @
Papir i olovka. Tako se uci matematika. Uzmes lakse zadatke, pa teze i tako napredujes. Ne vrede ti nikakve knjige. Zar mislis da ces ako procitas knjigu dobiti znanje autora?! NE ide to tako...
[ Decorated Emergency @ 13.01.2006. 17:20 ] @
Da.Slazem se.Mada ni meni ne ide matish,ja samo uchim pred pismeni ili kontrolni,pa nije ni chudo shto imam 1 :)